[PUBG] PUBG PGC 2019 2. kolo - shrnutí
Gaming PUBG Článek [PUBG] PUBG PGC 2019 2. kolo - shrnutí

[PUBG] PUBG PGC 2019 2. kolo - shrnutí

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

19. 11. 2019 13:04

2. kolo mistrovství světa v PUBG je za námi. Pojďme se podívat na výsledky.

Reklama

V tomto článku se podíváme na to, jak probíhá letošní mistrovství světa v PUBG v americkém Los Angeles a Oaklandu. O víkendu od 15.11. do 17.11. se konalo druhé kolo tohoto turnaje, kde bylo eliminováno dalších 8 týmů. Z celkových 32 nám tak zbývá už pouze 16 týmů, které se utkají o prize pool, který činí 2 miliony dolarů.

Po minulém týdnu, kdy byli nečekaně vyřazeni velcí favoriti z Team Liquid se během zápasu čekalo, že vypadne další nadějný evropský tým - Faze Clan. Až do poslední šesté hry se týmu nedařilo, ale v poslední hře na mapě Miramar ukázali pánové z Faze, co umí, a nečekaně se z mizérie dostali do postupové skupiny na její poslední místo s výhrou a celkem 18 zabitími, což je na mistrovství světa nevídané. Jejich závěrečný gameplay a radost z postupu hovoří za vše.

Tabulku postupujících týmů vede nováčkovský tým Lazarus, který je následován týmem Team QM. Oba tyto týmy vyhrály tento víkend 2 hry z 6.

[PUBG] PUBG PGC 2019 2. kolo - shrnutí

Už tuto sobotu, 23.11. ve 2:00 ráno a v ten samý čas pak i v neděli můžete sledovat finále. Nezapomeňte, že stále ještě můžete sázet na výherce PGC přímo ve hře skrz výzvu "Pick'em" do samotného začátku finále, pak bude sázení ukončeno. Můžete vyhrát tyto unikátní skiny.

[PUBG] PUBG PGC 2019 2. kolo - shrnutí

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama