[PUBG] Rekapitulace 6. sezóny
Gaming PUBG Článek [PUBG] Rekapitulace 6. sezóny

[PUBG] Rekapitulace 6. sezóny

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

24. 4. 2020 16:31

6.sezóna přinesla novou mapu a plno statistických dat hráčů.

Reklama

Máme za sebou 6. sezónu, která s sebou přinesla plno změn a která začala krátce po novém roce. Od té doby se toho mnoho změnilo, a to jak ve světe PUBG, tak i v tom našem. Je tedy pochopitelné, že situace měla za důsledek snížení aktivity. I přes celosvětovou pandemii se ale v PUBG stále snaží pracovat na novinkách a opravovat nadělané chyby, čehož je právě započatá 7. sezóna důkazem. Nyní ale pojďme na krátkou rekapitulaci minulé sezóny.

Krátce po novém byla představena nová mapa Karakin - dosud nejmenší ze všech (2x2km), která je opravdu nabitá rychlou akcí a vzhledem k její velikosti v mnoha případech i rychlou smrtí. Byly představeny nové zbraně jako Panzerfaust a nástražné výbušniny. Dále také některé herní mechaniky, jako například zeslabená místa zdí pro výbuch, průstřelné papírové zdi nebo černá zóna, která vyhání campery z budov. Mapa se zanedlouho stala oblíbenou a hned po Erangelu nejhranější. Bohužel, na úkor ostatních map jako byl třeba Sanhok, který je v Solo FPP nyní téměř mrtvý.

[PUBG] Rekapitulace 6. sezóny

Dále byl v této sezóně představen motorový glider, který dal hře nový rozměr a přinesl do ní spoustu čerstvého větru. S jeho pomocí je tak možné se dostat do zóny na poslední chvíli, aniž by bylo nutné běžet přes celou mapu nebo pro ty zkušenější rozdávat rány z nebes. Níže na obrázcích je k vidění pár zajímavých čísel, které zahrnují například nejčetnější místa dopadu hráčů na Karakinu, počet zabití z glideru/gliderem nebo počet havarovaných gliderů.

[PUBG] Rekapitulace 6. sezóny

[PUBG] Rekapitulace 6. sezóny

Nakonec je třeba dodat, že v PUBG děkují za projevený zájem o 6. sezónu a za kontinuální podporu hráčů. Nyní je ale třeba se připravit na 7. sezónu, která právě běží na upravené mapě Vikendi a kde nás také čeká plno novinek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama