[PUBG] Skiny pro všechny ke 3. výročí PUBG se blíží
Gaming PUBG Článek [PUBG] Skiny pro všechny ke 3. výročí PUBG se blíží

[PUBG] Skiny pro všechny ke 3. výročí PUBG se blíží

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

21. 3. 2020 19:04

Už tento týden budou rozdány všem hráčům PUBG.

Reklama

PUBG si za uplynulé tři roky prošlo mnoha obdobími - pozitivními i negativními. Mezi velké změny minulého roku 2019 patří například rozsáhlý rework mapy Erangel, která nyní působí mnohem příjemněji. Rework se povedl i přes to, že tým cítil velký tlak, protože se jedná o originální mapu hry. Další velkou změnou je nová mapa Karakin, která přišla na začátku nového roku 2020, a která ještě více zintenzivňuje požitek z Battle Royale módu. Další změnou, která umožňovala snadnější přesuny a pohyb hráčů bylo vylepšení celého systému pohybů, ke kterým se přidaly parkourové prvky. Právě ty měly za následek nové možnosti pro hráče, nová místa, kam se dosud nemohli dostat, a tím i nové taktické řešení situací.

Zatímco za poslední tři roky přibylo do hry opravdu plno nových věcí, je pro PUBG důležité i nadále zlepšovat pro hráče požitek z hraní. Mezi chystané změny v budoucnu se řadí reworky map, úplně nové mapy, nové zbraně a mechaniky, další herní módy v režimu arkády a samozřejmě i QoL updaty a opravy některých opravdu závažných chyb. Prvním reworkem mapy už jsme měli možnost projít, byl jím rework mapy Vikendi, na které nově přibyly vlaky a její povrch se změnil, o všech změnách Vikendi si můžete přečíst zde (pozn.: mapa je nyní nedostupná, po testu se na ní dále pracuje).

U příležitosti 3. výročí PUBG byla v zimě minulého roku uspořádána soutěž o návrh tří nejlepších skinů. Ze všech navržených pak odborná porota z řad PUBG vybrala výběr nejlepších, mezi kterými jste měli možnost hlasovat. Tyto tři skiny (mikina s kapucí, M416 a padák) pak byly přislíbeny jako dárek pro všechny hráče PUBG v rámci jejich třetích narozenin. Pokud vám vzhled jednotlivých výherních skinů utekl, můžete se na ně podívat v tomto článku nebo níže na obrázku.

Dva měsíce uběhly jako voda a všechny tři návrhy byly zrealizovány - jsou připravené na vypuštění do hry jako dárek všem hráčům jak na konzolích, tak na PC. Je zřejmé, že ve hře je stále ještě plno práce, ale i tak se shodneme, že poskytuje jednu z nejunikátnějších Battle Royale zkušeností mezi všemi hrami tohoto typu vůbec, a proto přejeme všechno nejlepší a hodně úspěchů v následujících letech.

Distribuce výherních skinů

[PUBG] Skiny pro všechny ke 3. výročí PUBG se blíží

Výherci návrhové soutěže:

  • mikina s kapucí: @KARAAGEKUN_KEI z Japonska
  • M416: @DY_BUDDY z Číny
  • padák: @SEB34627111 z regionu EMEA (Evropa + Afrika)

Datum distribuce hráčům (PC verze):

  • 23.3.2020 - 23.4.2020
  • celý set bude dostupný v herním obchodě zdarma, nezapomeňte si jej vyzvednout ve výše uvedeném období

Datum distribuce hráčům (konzolová verze):

  • 26.3.2020 - 25.4.2020
  • set vám bude přidělen automaticky při přihlášení v daném období
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama