PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem
Esport PUBG Článek PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

Robin Hegedus

Robin Hegedus

1. 7. 2018 15:25

Představujeme vám oficiální slovenskou soupisku pro Nations Cup!

Reklama

V tomto článku jsme vám představili českou reprezentaci pro Nations Cup. Tím to ale nekončí, protože pozvánku do tohoto turnaje dostali taktéž Slováci, které jako kapitán povede Goes. Nic vám toto jmeno neříká? V tom případě doporučuji přečíst tento článek, kde jsme hráče krátce představili.

Auzom přichází s druhým dílem tohoto turnaje. Přesně 32 zemí z Evropy si to v kvalifikacích rozdají 5. a 6. července, ze kterých pak postoupí nejlepších 16 týmů do finále. To se bude hrát 7. a 8. července. Mezi kapitány nechybí světoví hráči jako Haxete, ibiza nebo Braexco.

PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

A koho si vlastně Goes vybral do týmu?

PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

 Timotej "Goes" Truchlý

„Ahoj, volám sa Timotej "Goes" Truchlý, mám 18 rokov a pochádzam z okolia Žiliny, moje skúsenosti v PUBG sú dosť veľké, mám za sebou množstvo turnajov a kvalifikácií, k väčším úspechom patrí určite GLL Wingman Duo, na ktorom sme v druhej sérií vyhrali s veľkým bodovým nádskokom nad najlepšími hráčmi z EU, odniesli sme si 15OO dolárov. V tretej sérií sme skončili na 4tom mieste a odniesli sme si 1200 dolárov. Pôsobím hlavne ako IGL (Ingame Leader), dávam cally a vediem team, túto rolu sa budem snažiť zastúpiť aj na NC.“

 

PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

 Stanislav "arSHO" Hrevúš

„Ahoj volám sa Stanislav "arSHO" Hrevúš mám 20 rokov a hrávam momentálne za team gUCCI gANG. Kompetitivne sa pubg venujem od sezóny 3 hral som takmer každý turnaj no že by som niečo zatiaľ dosiahol si nemyslím. Pred PUBG som hrával hlavne Armu a Dayz preto ma zaujal tento štýl hry.“

 

PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

 Radko "oyemura" Murárik

Zdravím moje meno je Radko "oyemura" Murárik tiež známy ako sakisaki. Mám 31 rokov, no cítim sa na 15 preto je asi hranie PC hier stále moja záľuba uz od detstva. Najviac mám odohrané na CS:GO , H1Z1, kde som pôsobil v teame revital gaming. K pubg som sa dostal tak rok dozadu kedy ma hra uhranula svojím originálnym a army stylom BR. Momentálne hrám s Mazarinim, RedgiemBeardom a Odstrelovačom v teame Kings of Sosnovka . Učastnili sme sa veľa rôznych turnajov kde sme sa dostali vcelku ďaleko, ale vždy nám utieklo to pomyslné výslnie. Ako squad, solo a duo mám za sebou zopár výhier, kde sme si odniesli ako penažné výhry, tak aj vecné ceny sám to nepočítam a hlavne rýchlo zabúdam, mám nato už svoj vek. V teame sa snažím hlavne držať dobrú náladu a držať team, aby dosiahol čo najlepší výsledok. Tak dúfam, že sa nám podarí reprezentovať Slovensko najlepšie ako bude možné. Držte palce SakiSaki

 

PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

 Filip "RedgieBeardo" Tutko

„Nazdar, Moje meno je Filip "RedgieBeardo" Tutko, k hre PUBG som sa dostal úplnou náhodou cez odporúčania mojich kamarátov, s ktorými som predtým hrával CS:GO. Hra ma natoľko oslovila, že v Októbri minulého roku som sa rozhodol s ňou vstúpiť na stream platformu Twtich. S odstupom času som v tej hre vnímal potenciál a tak som sa začal točiť okolo kompetetívnej scény, ktorej sa momentálne snažím naplno venovať. Natrafil som na zaujímavú skupinku hráčov s menom Kings of Sosnovka, kde účinkujem ako jeden z hráčov. Myslím, že CZ/SK scéna v PUBG má ešte veľa čo ukázať, takže v budúcnosti sa určite vidíme!“

 

PUBG - Slovenská soupiska pro Nations Cup a rozhovor s kapitánem

Ahoj Goesi! Gratulace k tomu, že jsi se stal kapitánem pro Nations Cup! Jaké máš pocity? Čekal jsi, že budeš vybraný? V kom jsi viděl svého největšího rivala?
Ahoj! Ďakujem, pocity sú zmiešané a trošku stresujem pretože momentálne riešim problémy s internetom a dúfam, že sa mi podarí vybaviť nový ešte pred NC. Po pravde, očakával som to, dovolím si povedať, že zo SK scény mám najviac skúsenosti a úspechov (čo sa týka zahraničných turnajov).
Podle jakých kritérií jsi tým vybíral?
Team som vyberal podľa inštinktu, taktiež nechcem nikoho uraziť, ale SK nemá skúsených hráčov, takže moc veľký výber nebol a snažil som sa vybrať z toho najlepšieho, hlavne z ľudí, ktorých poznám. Chcel som vyskúšať aj pár neznámych mien, na ktoré som dostával tipy od ľudí, no nebolo na to dostatok času.
Které týmy považuješ za nejtěžší protivníky?
Viac než polovicu kapitánov ostatných krajín poznám, proti hráčom ako 0nuqtive, Mezalias, ibiza, TEXQS, Krama, Braexco,... sme hrali vo Wingmane, s niektorými som osobne aj hral, ale ťažko povedať kto z nich zloží dobrý team, keďže neviem z čoho majú ostatné štáty na výber.
Plánuješ ty nebo tvůj spoluhráč akci streamovat nebo tě pouze budeme moci zahlídnout na officiálním streamu turnaje?
Streamovať to bude RedgieBeardo a na tomto streame budete môcť vidieť každého z nás, pretože ideme spolu do Zlína, kde sa nachádza gaming hotel a podarilo sa nám tam zariadiť izbu pre nás všetkých!
Díky za rozhovor, je zde ještě něco, co bys rád řekl fanouškům?
Fanúšikom ďakujem za podporu, za neskutočnú odozvu a dobre správy, ktoré mi chodili po tom čo ma vyhlásili za kapitána, snáď budete držať palce a my sa pokusíme urobiť čo najlepšie meno pre náš štát!
 
Určitě si nezapomeňte udělat v tomto termínu volno, abyste mohli přijít zafandit. Kluci budou všichni spolu na bootcampu, což jistě zajistí jedinečnou atmosféru!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama