[PUBG] Začíná druhý test módu Ranked Ruleset
Gaming PUBG Článek [PUBG] Začíná druhý test módu Ranked Ruleset

[PUBG] Začíná druhý test módu Ranked Ruleset

Vojtěch Mikulec

Vojtěch Mikulec

15. 3. 2020 16:50

Druhý test ranked módu probíhá právě tento víkend.

Reklama

Minulý víkend proběhl první test nového Ranked Ruleset módu, o kterém jsme informovali v tomto článku. V ten samý víkend se ale konalo i testování aktualizované mapy Vikendi pro PUBG Partnery, kde jste měli možnost si mapu vyzkoušet. Kvůli tomu tak nezbyl moc čas na Ranked Ruleset, a proto se otevírá druhé kolo testování, které běží už tento víkend. 

Někdo se možná může ptát, proč PUBG přichází s tímto módem, když už jeden ruleset existuje, a to oficiální Esportový S.U.P.E.R. ruleset. Proč se tedy nepoužívá ten? Pokud se v PUBG snaží o kompetiviní mód, co je kompetitivnějšího než oficiální Esport mód?

S.U.P.E.R. je navržen tak, aby byl zábavný pro diváky a zároveň natolik kompetitivní pro profesionální hráče, jak je to jen možné. Celá fáze lootění je minimalizována, ale je navýšen loot a první zóny jsou rychlejší. Hráči se tak dostávají rychleji do akce a diváci si to více užívají. To umožnuje se zaměřit na rivalitu mezi profesionálními hráči, kteří hrají PUBG pro živobytí. Po skončení PGC 2019 byla data analyzována a bylo zjištěno, že rozdíl mezi tímto kompetitivním módem a normálními veřejnými hrami byl příliš velký. V PUBG tak došli k závěru, že by bylo vhodné vytvořit nový kompetitivní mód, který by si užili i hráči, kteří mají zájem o výzvu v kompetitivním prostředí, ale zároveň chtějí hrát hru, kterou znají a které rozumí z veřejných her.

Druhý test Ranked Ruleset poběží od 13. do 16. března a nastavení budou identická předchozímu testu minulý víkend. Cílem je poskytnout hráčům prostředí, kde mohou ukázat své schopnosti a zároveň si hru prostě užít. Jako vždy je velmi důležitá zpetná vazba od hráčů. V případě, že se rozhodnete si zahrát v tomto období Ranked Ruleset, nenechte si své pocity pro sebe a rozhodně je sdělte vývojářům.

Pravidla

  • počet hráčů: 64
  • perspektiva: FPP a TPP
  • pouze týmy
  • náhodné mapy (Erangel, Miramar, Sanhok)

 Všechny ostatní věci jako je loot, rychlost modré zóny nebo pravidla pro červenou zónu zůstávají stejné jako v případě minulého víkendu.

[PUBG] Začíná druhý test módu Ranked Ruleset

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama