Rainbow Six Siege bude i na nové generaci konzolí
Gaming Rainbow Six Siege Článek Rainbow Six Siege bude i na nové generaci konzolí

Rainbow Six Siege bude i na nové generaci konzolí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 6. 2019 13:56

Vývojáři nechtějí rozdělovat svou komunitu.

Reklama

Rainbow Six Siege je bezesporu velice úspěšná hra. Ubisoft zde ukázal, že umí vytvořit „hry jako službu“, a hráči tento systém dokážou ocenit. Pravidelné přídavky a noví operátoři hru neustále obměňují a hráči se tak nenudí. Od svého vydání vydělalo R6S přes 1 miliardu dolarů a není tak divu, že Ubisoft se této hře chce nadále věnovat.

O budoucnosti R6S se vyjádřil i režisér značky Rainbow Six Alexandre Remy, který řekl, že se neplánuje žádné pokračování této hry a že se hra nejspíše dostane i na další generaci konzolí.

Důvod je ten, že nechceme naší komunitu rozdělovat podle toho, na čem hraje. V ideálním světě bychom chtěli, aby hráči z každé platformy mohli hrát spolu. A tak přistupujeme i k další generaci.

Vývojáři také přemýšlí nad tím, jak by hráčům ulehčili migraci na další konzoli. Jednou z variant je to, že by kopie na next-gen byla levnější, či že by využili zpětné kompatibility. Každopádně je to skvělá zpráva i v tom, že Ubisoft rozhodně neplánuje v blízké době ukončit podporu tohoto fenoménu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama