Rainbow Six Siege zlevňuje a mění systém edicí
Gaming Článek Rainbow Six Siege zlevňuje a mění systém edicí

Rainbow Six Siege zlevňuje a mění systém edicí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 2. 2019 01:08

Zmizí Starter edition a zlevní i operátoři.

Reklama

S příchodem nové sezony do R6S se Ubisoft rozhodl představit několik zásadních novinek. Ta nejzásadnější z nich se týká samotných edicí. Ubisoft se konečně rozhodl zrušit tolik opovrhovanou a nenáviděnou Starter edici, která se pro stávající hráče mění na Base Game. Díky tomu už hráči, kteří si tuto edici zakoupili, nebudou mít takový problém s příjmem herní měny. Dále se do Deluxe edice přidávají všichni operátoři z Y1 kolekce, nová Gold Edice vám zajistí Y4 pass a nakonec Ultimate, která vám k tomu všemu ještě zpřístupní naprosto všechny operátory, kteří jsou ve hře dostupní. Cena všech edicí šla navíc dolů. Bez slevy vás základní hra vyjde na 20€, Deluxe 30€, Gold 60€ a Ultimate na 100€.

Rainbow Six Siege zlevňuje a mění systém edicí

Se slevou na edicích se ale bohužel vrátilo placení za základní operátory. To zůstává stejné jako předtím, ceny se tedy pohybují od 500 do 2000 Renown. Naopak ale s příchodem nové sezony se Ubisoft rozhodl implementovat price-scaling systém, který bude upravovat ceny DLC operátorů podle jejich stáří. Jejich ceny by se od těch současných měly rapidně snížit. 

Musíme říct, že nás velice těší to, že se o Rainbow Ubisoft stále stará. Pravidelný přísun nových operátorů a map dělá z Rainbow velice zajímavý kousek, který by neměl chybět ve vaší knihovně. Pokud i přes to Rainbow nevlastníte, právě probíhá velká sleva na celou franšízu Rainbow Six. Deluxe edice za 12€ je opravdu dobrá nabídka. No a pokud i tak váháte, od zítřka začíná Free To Play weekend na platformě Uplay.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama