Remaster Age of Empires I odložen, beta bude prodloužena
Gaming Článek Remaster Age of Empires I odložen, beta bude prodloužena

Remaster Age of Empires I odložen, beta bude prodloužena

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 10. 2017 14:15

Praotec RTS žánru se vrací na scénu. Dorazí ale se zpožděním.

Reklama

Remaster Age of Empires I odložen, beta bude prodloužena

Pro fanoušky legendární RTS série Age of Empires máme smutnou zprávu. Očekávaný remaster praotce této série nesoucí název Age of Empires: Definitive Edition se bohužel odsouvá na začátek roku 2018.

Legenda na poli PC strategií

Návrat prvního dílu série, která se stala synonymem pro real-timové strategie, byl oznámen na letošní konferenci E3. Datum vydání tehdy bylo stanoveno na 19. říjen. Vývojářský tým ale přišel s vyjádřením, že na dokončení hry bude potřeba více času a původně udávaný termín se prostě nestíhá. Modernizaci titulu s takto silnými kořeny si zkrátka nechtějí pokazit napjatým časovým rozvrhem.

Blíží se ale také další vlna pozvánek do uzavřeného beta-testování, které odstartovalo už v srpnu a kterého se sám účastním. Vývojáři si od tohoto kroku slibují více informací a hlubší otestování režimu pro jednoho hráče a také balancování multiplayeru. Hra je pro betatestery zprostředkována přes Windows Store.

Pokud byste se sami chtěli do bety zapojit, můžete se zkusit přihlásit ZDE a doufat, že se na vás usměje štěstí. Na plnou hru si ale tedy počkáme minimálně do příštího roku. Kromě tohoto remasteru je ve vývoji i Age of Empires IV - tentokrát pod taktovkou studia Relic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama