Respawn Entertainment láká na pokračování Titanfallu nebo si královsky střílí z fanoušků
i Zdroj: Respawn Entertainment
Gaming Titanfall 2 Článek Respawn Entertainment láká na pokračování Titanfallu nebo si královsky střílí z fanoušků

Respawn Entertainment láká na pokračování Titanfallu nebo si královsky střílí z fanoušků

Adam Němec

Adam Němec

10. 10. 2023 10:45

Pokud jste fanoušci série Titanfall, tak vám nejspíše neuniklo, že byl Titanfall 2 poslední dva roky prakticky nehratelný, servery hry totiž byly napadány DDOS útoky. Respawn Entertainment slibovali, že se na opravy serverů vrhnou, ale nenastala žádná změna, tedy až donedávna.

Reklama

Zhruba před měsícem vyšel po dlouhé době patch pro Titanfall 2, který konečně po dvou letech čekání opravil servery a učinil tak multiplayer pro Titanfall 2 opět hratelným. Nedlouho po vydání patche vyšel také nový update pro Apex Legends.

Tento update oznámil nový event v Apex Legends, což by opět nebylo nic nezvyklého, na konci updatu se ovšem nachází zpráva následovaná číslicemi. Uživatel platformy X (dříve Twitter) Iniqu1ty ještě ten samý den odhalil, že se údajně náhodná čísla v unixovém čase shodují s daty vydání obou dílů Titanfallu a Apex Legends.

Je tedy pravděpodobné, že vývojáři z Respawn Entertainment na něco poukazují. Náznaky pokračují také v Titanfall 2, kde jsou nyní každý týden nové playlisty s pozměněnými herními pravidly a režimy. Vývojáři totiž názvy všech nových playlistů postavili kolem čísla 3. Nejdříve to byly pouze 3 otazníky, poté byl název playlistu shodný s popisem ze třetího vylepšení jednoho z titánů a následně byl název totožný s třetím singlem z alba Californication od Red Hot Chilli Peppers.

Samozřejmě může jít o pouhou shodu náhod a fanoušci mohou hledat jakoukoliv spojitost s číslem 3, kterou mohou najít. Pravděpodobné také je, že si vývojáři z Respawn Entertainment prostě jen královsky střílí ze své vlastní komunity. Poslední náznaky však budí ve fanoušcích obří naděje na pokračování této legendární herní série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama