RPG The Outer Worlds klepe na dveře. Jak vypadají recenze?
Gaming Článek RPG The Outer Worlds klepe na dveře. Jak vypadají recenze?

RPG The Outer Worlds klepe na dveře. Jak vypadají recenze?

Filip Němeček

Filip Němeček

24. 10. 2019 03:25

Sbírá poměrně vysoká hodnocení.

Reklama

V pátek - 25. října - vychází ambiciózní sci-fi RPG The Outer Worlds od studia Obsidian Entertainment, které dělalo třeba Fallout: New Vegas. Díky recenzím již víme, jak moc se ambice podařilo proměnit ve skutečnost.

Aktuální skóre činí na metacritic.com 85 bodů pro PlayStation 4 verzi, která je s 55 recenzemi nejčastěji hodnocená. Stejně je na tom Xbox One verze, kde ale průměr 85 bodů vyšel z 18 recenzí. Zatím 15 recenzí pro PC verzi dalo průměr 82 bodů.

Třeba Game Informer udělil 9.25 bodu, poslední řádky recenze chválí třeba spousty malých potěšujících detailů a autor zmiňuje také překvapivá řešení herních “problémů”, která navzdory očekávání fungovala. Podobně vysoko hodnotil GameSpot známkou 9. Mezi výtkami najdeme pouze méně přehledný inventář a slabší souboje při nižší obtížnosti.

Devítku udělil rovněž Destructoid s tím, že hra přináší lepší zážitek než poslední díly Fallout série. “Jsou tu nějaké problémy, ale jsou zanedbatelné a zážitek nekazí”, dodává recenze. Od IGN dostalo The Outer Worlds hodnocení 8,5 bodu. Tvůrci se hrou zařadili mezi tvorbu od BioWare či Bethesdu a recenze výrazněji vytýká prakticky pouze méně obsáhlý herní svět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama