“S karriganem se předháníme, kdo déle zůstane na serveru,” tvrdí hvězdný lurker
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek “S karriganem se předháníme, kdo déle zůstane na serveru,” tvrdí hvězdný lurker

“S karriganem se předháníme, kdo déle zůstane na serveru,” tvrdí hvězdný lurker

Michael Douša

Michael Douša

14. 12. 2022 18:34

O vztazích v týmu, vztahu se svými bývalými spoluhráči a mnoho dalším s námi hovořil ropz

Reklama
O vztazích v týmu, vztahu se svými bývalými spoluhráči a mnoho dalším s námi hovořil ropz.

Jak jsme psali nedávno, FaZe měli vskutku turbulentní rok 2022. Začali jako vyzyvatelé a možná ho skončí jako držitelé jedné z nejslabších "ér" v historii CS:GO. Nesmí se jim ale upřít jejich snaha. Ať už dopadli jakkoliv špatně, vždy se zase ponořili na server a zapracovali na tom, aby byli o něco lepší a ten další zápas už padl na jejich stranu. A za tím v pozadí stojí především snaha kapitána Finna "karrigan" Andersena a, možná překvapivěji, Robina "ropz" Koola.

Mladý estonský talent vstoupil do FaZe před méně než rokem, ale přesto se stal klíčovou součástí jejich sestavy. Za fantastickými strategiemi, které dovedly FaZe nejen k titulu na velkých turnajích jako jsou Katowice, ale také k jejich prvnímu Major titulu, nestál jen kapitán - jak sám ropz v rozhovoru pro Grunex říká: "Dost se s karriganem tlačíme do přicházení s novými věcmi, kdo do hry nacpe víc hodin, prostě kdo toho udělá pro tým víc."

Nejen o tom, ale také o jeho vztahu s jeho někdejšími spoluhráči z MOUZ, významu vítězství na Katowicích, Majoru a Cologne a dalším v exkluzivním rozhovoru:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama