S.T.A.L.K.E.R. 2 má finální datum vydání
i Zdroj: GSC Game World
Gaming S.T.A.L.K.E.R. 2 Článek S.T.A.L.K.E.R. 2 má finální datum vydání

S.T.A.L.K.E.R. 2 má finální datum vydání

Monika Kočicová

Monika Kočicová

19. 1. 2024 18:45

Vývojáři ze studia GSC Game World znovu odložili vydání S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Z kraje letošního roku se přesouvá na podzim, ale stanovené datum by již mělo být finální.

Reklama

Tvůrci střílečky s prvky survivalu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl v nejnovějším videu na Youtube sdělili, že se vydání hry přesouvá na podzim letošního roku, konkrétně na 5. září 2024. Návrat do školních lavic tak pro některé studenty bude docela složitý.

Hackeři prolomili vývojovou verzi S.T.A.L.K.E.R. 2. Hrozí ukončení projektu?

Hackeři prolomili vývojovou verzi S.T.A.L.K.E.R. 2. Hrozí ukončení projektu?

Unikají snímky z hraní. Ukrajinské studio GSC Game World situaci vyšetřuje.

2. 6. 2023 08:30
1

Posun vydání vývojáři ze studia GSC Game World odůvodnili tím, že chtějí provést určité úpravy titulu na základě zpětné vazby od fanoušků, co měli možnost si očekávanou střílečku zahrát v rámci Gamescomu i jiných akcí napříč zeměmi. Má se jednat zejména o technické nedokonalosti, které chtějí tvůrci vyřešit.

Právě kvůli chybám, různým problémům i ztíženému vývoji kvůli konfliktu na Ukrajině hru už předtím odložili na první čtvrtletí roku 2024. Ačkoliv hráče může odklad vydání mrzet, většina na sociálních sítích vyjádřila studiu podporu a pochopení. Lidé nejspíš chtějí dostat kompletní produkt s co nejméně problémy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama