Šampioni z Katowic v nesnázích, jedna prohra a jdou ven
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Šampioni z Katowic v nesnázích, jedna prohra a jdou ven

Šampioni z Katowic v nesnázích, jedna prohra a jdou ven

Michael Douša

Michael Douša

18. 3. 2022 14:59

FaZe zatím na svou trofej nedokázali navázat

Reklama
FaZe zatím na svou trofej nedokázali navázat, na EPL si zatím nepřišli na jedinou výhru.

 FaZe jsou na EPL se skore 0-2, a to i relativně překvapivě. Poté, co zvítězili na IEM Katowice i proti takovým týmům jako jsou noví G2, se ve skupině B na ESL Pro League poněkud plácají. Zatím měli na talíři outsidery ENCE a samotné "Outsiders" - sestavu Virtus.pro hrající pod neutrální vlajkou, názvem a bez sponzorů. 

Pokud se ale rychle nevzpamatují, mohou dopadnout stejně jako zmiňovaní G2 ve skupině A. G2 si urvali pouhé dvě výhry na tři prohry a umístili se na předposledním místě ve skupině. FaZe jsou v současnosti na místě posledním, ale stále se ještě může mnohé změnit. 

FaTe nyní budou muset hrát proti původně německým Sprout, od kterých nejsou přehnaná očekávání. V sobotu se pak utkají s francouzsko-dánskou sestavou Vitality a nakonec na ně v neděli čekají brazilští FURIA, kteří v současnosti drží první místo ve skupině. 

Problémovým článkem v současnosti je Havard "rain" Nygaard, který se vrací ze "zdravotní dovolené" po infekci koronavirem, takže je otázka, jestli nepřetrvávají některé jeho zdravotní potíže i po negativním testu. 

Všechny hry probíhají na Twitch kanále ESL CSGO, kde je můžete sledovat každý den:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama