Scénář pro třetí sérii Zaklínače je napsaný
Gaming Článek Scénář pro třetí sérii Zaklínače je napsaný

Scénář pro třetí sérii Zaklínače je napsaný

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 12. 2021 13:47

Kdy se jí dočkáme je ale stále tajemstvím.

Reklama

Po dvou letech produkce se na platformě Netflix konečně objevila druhá série Zaklínače. Ta sice dostává od fanoušků knih pěknou bídu, na platformách pro kritiky si ale drží velmi dobré hodnocení. Pro Netflix tak nejspíše půjde o další úspěch a producentka Lauren Schmidt Hissrich se připravuje na další sérii.

Jsme skoro hotový se psaním scénáře a to je úžasné. Jsem skutečně nadšena z toho, jak se tato sezóna formuje, protože je postaven na mé oblíbené kapitole, a to Time of Contempt (Čas opovržení).

Čas opovržení je celkem čtvrtou knihou a druhou ságou, která navazuje na Krev elfů, Meč osudu a Poslední přání, na kterých jsou postaveny prvních dvě seriálové série. Netflix očividně dal třetí sérii zelenou, Hissrich totiž tvrdí, že tým už začíná s produkcí.

První a druhá sezóna teprve připravovaly půdu pro vše velké, co se teprve odehraje. Ale kreativní proces teprve začíná. Máme scénář a nyní musíme nahnat zpět režiséry a herce a začít pořádně pracovat na tom, aby tato sezóna byla perfektní.

Je otázkou, kdy by mohlo dojít k vydání dalšího pokračování seriálového Zaklínače. Produkce druhé série trvala dva roky zejména kvůli tomu, že po světě stále řádí covid a produkce tak musela být zastavena. Čistě teoreticky by ale natáčení mohlo začít na začátku příštího roku a pokud půjde vše podle plánu, mohly by další díly dorazit už příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama