Sea of Thieves je nejvíce předobjednávanou hrou na PlayStationu, překonává Elden Ring
i Zdroj: Rare
Gaming Sea of Thieves Článek Sea of Thieves je nejvíce předobjednávanou hrou na PlayStationu, překonává Elden Ring

Sea of Thieves je nejvíce předobjednávanou hrou na PlayStationu, překonává Elden Ring

Václav Brixí

Václav Brixí

12. 3. 2024 17:10

Exkluzivní titul pro Xbox, Sea of Thieves, bude na konci dubna vydán i na konkurenční PlayStation 5. Tam trhá rekordy v předobjednávkách a trumfuje i DLC k Elden Ringu.

Reklama

Minulý měsíc jsme vás informovali o tom, že Microsoft zvažuje novou strategii a vydá některé své exkluzivní tituly i pro konkurenční konzole. Konkrétně se jednalo o tituly Pentiment a Grounded od studia Obsidian Entertainment, oceňovanou rytmickou akční hru Hi-Fi Rush a v neposlední řádě Sea of Thieves. Právě tato pirátská zábava pro více hráčů se ukázala být tím, po čem vlastníci konzole PlayStation 5 dlouho toužili. V současnosti se prémiová edice hry pohybuje na prvních příčkách předobjednávek obchodu PlayStation Store.

Sea of Thieves a další Xbox exkluzivity míří na Nintendo a PlayStation
i Zdroj: Rare

Sea of Thieves a další Xbox exkluzivity míří na Nintendo a PlayStation

Fanoušci se konečně dočkali odhalení čtyř populárních her z Xboxu, které vyjdou letos na jaře pro Nintendo Switch a…

23. 2. 2024 15:10

Standardní edice na tom rovněž není špatně a usazuje se o pouhé tři tituly níže. Deluxe edice pak na 15. místě. Za sebou tak nechávají i takové velikány, jako Shadow of the Erdtree, Rise of the Ronin nebo Star Wars: Battlefront Classic Collection. O absolutní prvenství se perou s očekávaným RPG Dragon's Dogma 2 a každoročně vydávaným simulátorem baseballu, MLB The Show 24. Podle datového reportéra Benji-Sales k datu 10.3.2024 ještě prémiová edice Sea of Thieves vévodila americkému PS Store. Portál VGC potvrzuje, že tomu tak je i ve Spojeném království.

Na první zdání tak můžeme označit novou strategii Xboxu na uvolňování dílčích titulů pro více platforem za úspěšnou. Nutno podotknout, že by Sea of Thieves mělo dorazit i na Nintendo Switch. Všechny platformy by pak měly podporovat společné hraní skrze cross-play. Můžeme tedy kromě komerčních úspěchů očekávat, že hra nabere druhý dech a s přívalem nových hráčů budou vody neprobádaných moří znovu brázdit stovky pirátských korábů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama