Seznam nových her pro srpen 2019
Gaming Článek Seznam nových her pro srpen 2019

Seznam nových her pro srpen 2019

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

29. 7. 2019 15:02

Jaké herní novinky nás čekají v posledním letním měsíci?

Reklama

Všichni školou povinní, i ti, kteří se rozhodli si prodloužit studentská léta dobrovolně, mají za sebou už měsíc prázdnin pryč. A aby nepropadali úzkostem, je na čase představit novinky, které míří na herní zařízení všeho druhu, než znovu všichni usednou do školních lavic. Pro pracující lid se nic nemění, ale některá z nových her vám třeba vylepší den poté, co se vrátíte domů po náročné šichtě. Opět si trochu představíme tituly, které by mohly být bližší většině hráčů v našich končinách, a níže v článku naleznete kompletní seznam.

Nezapomeňte se nám v komentářích vyjádřit, na kterou z her se těšíte nejvíc?

Fortnite Season 10 (PC, PS4, XBO, Switch) - 1. srpna

S další sezónou přichází i nové prvky do Fortnite. Tím nejzásadnějším bude zcela nový Battle Pass k zakoupení, se kterým si odemknete tuny kosmetických prvků. Další důležitou změnou budou i požadavky na grafickou kartu. Od nové sezóny si už nezahrajete, pokud vaše grafická karta nepodporuje alespoň Microsoft DirectX 11. Kromě toho lze očekávat nové skiny, zbraně atp. Na podrobnější informace se ještě musí počkat.

Madden NFL 20 (PC, PS4, XBO) - 2. srpna

Tradičně před zahájením nové sezóny National Football League (NFL) vyjde i její virtuální podoba. Kromě aktualizovaných soupisek se největší novinkou v hratelnosti stane tzv. Superstar X-Factor. Hvězdná jména NFL tak budou disponovat různými "superschopnostmi" typickými pro jejich herní styl. Podobně se vylepší i playbooky. Další změna se dotkne kampaně. Její název se změní z Longshot na Face of the Franchise: QB1. Víceméně se ale průběh kampaně nebude výrazně lišit od předchůdce. Více informací naleznete v samostatném článku.

Age of Wonders: Planetfall (PC, PS4, XBO) - 6. srpna

Paradox Interactive společně s vývojáři z Triumph Studios si přichystali na srpen vydání strategie Age of Wonders: Planetfall. Je to již páté pokračování stejnojmenné série, která se vždy pohybovala v mezích fantasy, a nyní se překlopila do ryzího sci-fi. Hra láká jak na budování říše ve stylu Civilization VI, tak na tahové souboje. Dočkáte se i příběhu, který má ale za úkol spíše dotvářet atmosféru. Jinak půjde o klasické dobývání galaxie za jednu z mnoha ras či frakcí.

Ancestors: The Humankind Odyssey (PC) – 27. srpna

V posledním letním měsíci konečně spatří světlo světa i očekávaný open-world survival, v němž budete objevovat, expandovat a vyvíjet se jako pravěcí předkové lidstva. Vašim nejdůležitějším úkolem bude přežít spolu s ostatními členy tlupy, dále se vyvíjet, rozšiřovat, získávat nové schopnosti a znalosti, jako používání nástrojů pro výrobu jiných věcí či jako zbraň. V srpnu vychází exkluzivně na Epic Games Store. Konzolové verze bychom měli očekávat až v prosinci.

Control (PC, PS4, XBO) – 27. srpna

V akční adventuře od Remedy Entertainment se setkáte s nadpřirozenými jevy, schopnostmi i s „mimoni“ z jiného světa. Hra se motá kolem Federal Bureau of Control, tajné americké organizace, která se zabývá nadpřirozenostmi. Spolu s hlavní hrdinkou Jesse Faden se budete proplétat mezi skutečností a poškozenou realitou, zapříčiněnou nebezpečným nepřítelem zvaným Hiss.

World of Warcraft Classic (PC) – 27. srpna

Pro ty z vás, co se chtějí vrátit o patnáct let zpátky, či už neshledáváte současné WoW jako pořádnou výzvu v PVE i PVP, spustí Blizzard vanilla servery, abyste si mohli znovu zahrát původní „WoWko“. Azeroth opět očekává pokořitele raid bossů v Zul’Gurub, Blackwing Lair,  Onyxia’s Lair, Naxxramas a dalších.

Blair Witch (PC, XBO) – 30. srpna

Srpen skončí hororově. Za policistu ve výslužbě se vydáte do lesů Black Hills v Marylandu, kde se pustíte do pátrání po zmizelém chlapci. Ale z běžného vyšetřování se stane noční můra, která nebude mít konce, především když v lesích panuje temná nadpřirozená síla.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PC, PS4, XBO) – 30. srpna

Supermassive Games, tvůrci Until Dawn, tento rok vydají první díl z antologie The Dark Pictures. V letošní hororovce se parta pěti přátel vydá do jižního Pacifiku kvůli jeho azurovým vodám, jenž jsou ideální pro potápění. Kromě toho chtějí také objevit vrak potopené lodi z druhé světové války, který ale ukrývá hrůzné tajemství. Jejich dobrodružství se změní v boj o holý život a bude záležet jen na rozhodnutích hráčů, kdo přežije.

Seznam herních novinek pro srpen 2019

  • Fortnite Season 10 (PC, PS4, XBO, Switch) – 1. srpna
  • Dry Drowning (PC) – 2. srpna
  • Madden NFL 20 (PC, PS4, XBO) – 2. srpna
  • Age of Wonders: Planetfall (PC, PS4, XBO) – 6. srpna
  • Metal Wolf Chaos XD (PC, PS4, XBO) – 6. srpna
  • Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition (Switch) – 9. srpna
  • Friday The 13th: The Game Ultimate Slasher Edition (Switch) – 13. srpna
  • Zeus Begins (PC) – 16. srpna
  • RAD (PC, PS4, XBO, Switch) – 20. srpna
  • Remnant: From the Ashes (PC, PS4, XBO) – 20. srpna
  • Life Is Strange 2 - Episode 4 (PC, PS4, XBO) – 22. srpna
  • Oninaki (PC, PS4, Switch) – 22. srpna
  • Ancestors: The Humankind Odyssey (PC) – 27. srpna
  • Arizona Sunshine: The Damned DLC (PC VR, PSVR) – 27. srpna
  • The Bard’s Tale 4: Director's Cut (PS4, XBO) – 27. srpna
  • Control (PC, PS4, XBO) – 27. srpna
  • Taste of Power (PC) – 27. srpna
  • World of Warcraft Classic (PC) – 27. srpna
  • Wreckfest (PS4, XBO) – 27. srpna
  • Headspun (PC, PS4, XBO, Switch) – 28. srpna
  • Astral Chain (Switch) – 30. srpna
  • Blair Witch (PC, XBO) – 30. srpna
  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PC, PS4, XBO) – 30. srpna
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama