Sherlock Holmes The Awakened se odkládá o několik týdnů
Gaming Článek Sherlock Holmes The Awakened se odkládá o několik týdnů

Sherlock Holmes The Awakened se odkládá o několik týdnů

Adam Král

Adam Král

17. 2. 2023 12:41

Za odkladem stojí komplikace spojené s válkou na Ukrajině.

Reklama

Příběhově-dobrodružná hra Sherlock Holmes The Awakened vás situuje do kůže populárního detektiva, který musí vyřešit řady zapeklitých záhad. Hra měla vyjít na přelomu února a března. Ostatně, práce na ní už byly skoro hotovy. Vývojáři vydávali jednu ukázku za druhou, koncem ledna pak dokonce zveřejnili i demoverzi, kterou si kdokoliv může zahrát. Nyní ukazují novou porci záběrů a vydávají jednu nepříjemnou zprávu.

Studio Frogwares, které má hru na starosti, totiž sídlí v ukrajinském Kyjevě. Na ten dopadá jedna raketová salva za druhou a město je konstantně bez elektřiny. Vývojáři tak musejí pendlovat mezi domovem a prací, podle toho, kde zrovna elektřina funguje, což protahuje vývoj, který už je takřka u konce. Vývojáři proto museli oznámit, že Sherlock Holmes The Awakened vyjdou o několik týdnů později.

Navzdory naší velké snaze, dodržet únorové / březnové datum vydání, takřka denní odstávky energie a raketové útoky nás donucují vše přeplánovat. Rozhodli jsme se tak hru odsunout o několik týdnů na konec března / duben 2023.

Nová hra s detektivem v hlavní roli tak vyjde na přelomu března a dubna pro počítače, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama