Shrnutí posledních aktualizací v Apex Legends
Gaming Apex Legends Článek Shrnutí posledních aktualizací v Apex Legends

Shrnutí posledních aktualizací v Apex Legends

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 3. 2019 18:33

Hlavně se opravovaly chyby.

Reklama

V posledním týdnu došlo k pár menším aktualizacím či hotfixům a to zejména kvůli objeveným exploitům, které nepoctivým hráčům dodávaly určité výhody.

Twitch Prime exploit

Jak jsme psali v tomto článku, jako předplatitelé Twitch Prime jste měli nárok na pět Apex balíčků a legendární Pathfinder skin. Hráči ale nalezli způsob, jak tuto nabídku využít bez jakéhokoliv placení. Pokud jste do Launch Options v nastavení Apexu napsali speciální větu, skin i balíčky jste dostali taktéž. Tento exploit je nyní opraven a všem hráčům, kteří si k Pathfinder skinu přišli touto neoficiální cestou, byl tento skin odstraněn.

Neomezené létání

Při seskoku z lodě či balonu bylo možné využít bug, který hráče, jenž se nacházel téměř na zemi, vystřelil zpět nahoru. Tím bylo možné neomezeně létat po celé mapě. Tato chyba je již také opravena.

Doplňování nábojů u Mastiffa či Krabera

Opravy se dočkal i bug, díky kterému si hráč mohl neomezeně doplňovat náboje u legendárních zbraní.

Na co se nyní Respawn soustřeďuje?

Nedávno se na Youtube objevilo video, které upozornilo na velké rozdíly v hitboxech různých postav - zde konkrétně na Bloodhounda a Pathfindera. Jayfresh nás utvrdil v tom, že se o tomto problému ví a pracují na něm

 

Jayfresh se také zmiňuje o největším problému Apexu, kterým je padání hry. Dle jeho slov Respawn aktivně spolupracuje s Nvidií na zpracování dat a řešení těchto problémů. Část z nich je již opravena, ale stále existuje velké množství nepříjemností, které ještě na svou opravu čekají. Jayfresh opět upozorňuje na to, že problémem je obrovské množství sestav, na kterých hráči Apex hrají. To komplikuje celý průběh řešení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama