Šílený fanoušek jel přes 1 000 km, aby zapálil streamerce auto
Zajímavosti Článek Šílený fanoušek jel přes 1 000 km, aby zapálil streamerce auto

Šílený fanoušek jel přes 1 000 km, aby zapálil streamerce auto

Jarmil Černý

Jarmil Černý

16. 6. 2023 10:10

Americká streamerka se na Twitchi podělila o děsivou situaci

Reklama

Americká streamerka se na Twitchi podělila o děsivou situaci, kdy k ní „fanoušek“ vážil cestu dlouho přes 1 000 kilometrů jen proto, aby jí zapálil auto během toho, co ona byla na dovolené.

V Americe se stává tradicí, že především velké streamerky často využívají různých bezpečnostních služeb. Výjimkou nejsou ani vloupečky přímo do domů streamerů. To se stalo například streamerovi xQc, který zrovna nebyl doma.

Auto zapálil šílený fanoušek

V případě streamerky, která si říká justfoxii, jde o situaci, kdy byla zrovna mimo město. Není jisté, zda o tom divák věděl, každopádně se neobtěžoval ujet přes 1 000 kilometrů proto, aby streamerce mohl zapálit auto.

Justfoxii prozradila, že se k jejímu domu v brzkých ranních hodinách přiblížil muž. „Volala mi máma a vzbudila mě,“ vysvětlila. „Plakala a já věděla, že se stalo něco opravdu zlého. Máma mi do telefonu řekla: 'Někdo ti zapálil auto. Je mi to líto. Musím jít, je tady policie.“ 

Justfoxii na vlastní oči zjistila, co se děje, když se podívala na záznam z bezpečnostních kamer. „Hasiči přijeli velmi rychle, jsem za to vděčná, protože oheň se rozšířil na plot a shořel i bok mého domu, ve kterém byla moje máma a zvířata.“ 

„Všichni máme trauma, které nikdy nebudu schopná popsat, ale jsem ráda, že jsou všichni v bezpečí. Jen jsem si nikdy nemyslela, že když jsem začínala se streamováním, že se mi něco takového někdy stane,“ doplnila.

Poznamenala, že dotyčného muže zatkla policie, která se situací dále zabývá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama