skvely-vanocni-darek-monitory
Technologie Článek [Skvělý vánoční dárek] Monitory

[Skvělý vánoční dárek] Monitory

Josef Cón

Josef Cón

12. 12. 2016 13:13

Pánové, dámy, doby 19 palcových monitorů jsou pryč. Pokud máte ještě podobného staříka doma, neváhejte.

Reklama

Pánové, dámy, doby 19 palcových monitorů jsou pryč. Pokud máte ještě podobného staříka doma, neváhejte a napište si Ježíškovi. Přece si nebudete dobrovolně kazit zrak na malém displeji.

Navíc dnes už existuje tzv. starost o zrak uživatele, aneb ty správné společnosti kladou velký důraz na to, aby monitor byl Eye-care. Nehledě na to, že 24 palcový mazlík už dnes tolik nestojí a dle využití se dá sehnat za pár tisíc, pokud se bavíme o kancelářských typech.

Za ty speciální herní si připlatíte, ale i tak jsou stále dostupnější a přináší několik neoddiskutovatelných předností pro hráče. Vlajkové lodi eSport monitorů ZOWIE by BenQ konkrétně model XL2735, který na 27 palcích poskytne maximální zážitek ze hry nebo budoucí jednička na trhu s herními monitory 24,5 palcový XL2540 s exkluzivní přirozenou obnovovací frekvencí 240 Hz přinášející nový pohled na plynulost jsou tím nejlepším, co aktuálně můžete mít.

Existují i levnější varianty, starší modely např. XL2411, XL2430 a další. Kompletní přehled a svého budoucího kolegu hledej nyní na CZC.cz

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama