Sleduj český stream The International!
Esport Dota 2 Článek Sleduj český stream The International!

Sleduj český stream The International!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

14. 10. 2021 14:53

Grunex společně s generálním partnerem Tipsport přinášejí český stream The International ve hře Dota 2.

Reklama

Velká finálová fáze jedné z největších esportových událostí je na spadnutí! Proto vám s radostí oznamujeme, že vám ve spolupráci s generálním partnerem českého vysílání, společností Tipsport, přineseme tu nejnapínavější akci za účasti nejznámějších tváří domácí Dota 2 scény! 

Prvními dvěma vysílacími dny 12. října a 13. října vás provede především zkušený komentátor Peter "C1rca" Trávnik na twitch kanále CZCtv. Od 14. října až do samotného grand finále vás na CZCtv kanále přivítá z Grunex studia armáda elitních domácích komentátorů a analytiků, kteří si s vámi vychutnají tu nejlepší Dotu na planetě.

Česká naděje stále ve hře! Nastoupí proti Fnatic

Český play-off nejprestižnějšího Dota 2 turnaje je stále také český supertalent Jonáš "SabeRLight-" Volek, domácí obecenstvo se tak nebude muset dlouho rozhodovat, komu na turnaji držet palce. Team Undying nastoupí už v úterý 12. října od 14:30 proti Fnatic, kterým se zatím zrovna dvakrát nedařilo, šance na postup týmu českého offlanera tak není vůbec malá!

Sleduj český stream The International!

C1rca predikuje vládu OG

Dokonalou mechaniku a správný postup při tipování výsledků nám přiblížil zkušený komentátor C1rca: „Odhadovat TI je loterie, každopádně díky kombinaci srdce, hlavy a zároveň odkomentovaných přibližně trilion her od začátku TI mi vychází následující...“

Sleduj český stream The International!

„Nutno ale říct, že to může dopadnout úplně, ale úplně jinak. Srdce by mi samozřejmě plesalo nejvíce kdyby se Undying dostali ideálně co nejdál, díky Jonášovi a jeho formě klidně až na vrchol,“ neskrývá C1rca sympatie pro jediného českého zástupce na turnaji. „Těmi opravdu top účastníky jsou pro mě IG, VG, Secret, PSG.LGD, OG a EG,“ dodává.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama