Sleduj semifinále a finále e:LIGY a vyhraj parádní ceny
Esport Článek Sleduj semifinále a finále e:LIGY a vyhraj parádní ceny

Sleduj semifinále a finále e:LIGY a vyhraj parádní ceny

Jarmil Černý

Jarmil Černý

8. 3. 2024 14:35

Pražská S a dva slezské kluby zabojují o titul a možnost kvalifikovat se do prestižní eChampions League. To je záruka toho nejlepšího zážitku ze sledování EA FC v Česku. Na fanoušky a hráče na Playstationu ale čekají i další parádní odměny.

Reklama

e:LIGU čekají poslední dva hrací dny letošní sezony, které nabídnou ty nejdůležitější zápasy. Do semifinále nejvyšší české soutěže virtuálního fotbalu se probojovaly obě pražské S a dva slezské kluby. Diváci tak mohou očekávat napjatou atmosféru a téměř zaručený divácký zážitek.

V pátek 8. března nejprve vyzve od 17hod. pražská Sparta hráče Karviné v duelu na tři vítězná utkání. Za stejných okolností bude následovat večerní zápas Slavie proti Baníku Ostrava. Všichni semifinalisté mají navíc zaručenou účast také v sobotních finálových bojích. Ty nabídnou nejprve od 17hod. zápas o třetí místo, ve kterém se utkají poražení z pátečních zápasů. Velké finále e:LIGY bude pokračovat od 19hod. a rozhodně o vítězi letošní sezony a také klubu, který získá pro jednoho ze svých hráčů unikátní možnost a to sice zúčastnit se eChampions League přímo v Londýně.

Všechny zápasy můžete sledovat živě na oficiálním twitch kanále e:LIGY. Živými přenosy vás provedou ostřílení komentátoři Filip „Koozy“ Lejček a David „Davkouny“ Vogel. Finálový přenos uvede také Martin Šrámek, Business Development Manager v LFA.

Sleduj na Twitchi a vyhraj parádní ceny

Pro fanoušky jsme si připravili také speciální ceny, které bude možné vyhrát jak během pátečního semifininále, tak během sobotního finálového dne. Stačí být přítomen v chatu vedle živého přenosu a vyčkat na oznámení o losování. Ta budou probíhat náhodně během obou přenosů. Je tedy třeba dávat dobrý pozor.

Ceny v pátečním semifinále

  • 2x poukaz na 500 Kč do Playstation Store
  • 1x šála libovolného klubu FORTUNA:LIGY (vybere si sám výherce)
  • 2x hrnek F:L

Ceny v sobotním finálovém dni

  • 1x poukaz na 1 000 Kč do Playstation Store
  • 2x poukaz na 500 Kč do Playstation Store
  • 2x šála libovolného klubu FORTUNA:LIGY (vybere si sám výherce)
  • 1x láhev F:L
  • 1x mikina F:L
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama