Sleduj velké finále Grunex Masters ve hře Rocket League! Favority budou ENTERPRISE, SINNERS a eSuba.
Esport Rocket League Článek Sleduj velké finále Grunex Masters ve hře Rocket League! Favority budou ENTERPRISE, SINNERS a eSuba.

Sleduj velké finále Grunex Masters ve hře Rocket League! Favority budou ENTERPRISE, SINNERS a eSuba.

Nicolas Heller

Nicolas Heller

9. 6. 2022 10:53

Základní část Grunex Masters powered by LG UltraGear je u konce. Čeká nás velké finále!

Reklama

Základní část Grunex Masters powered by LG UltraGear je u konce a šestice postupujících týmů do play-off je konečně kompletní! Povinnost splnila trojice favorizovaných týmů - eSuba, SINNERS i ENTERPRISE mezi postupujícími jsou ale další aspiranti na mistrovský titul. Vše se rozhodne ve velkém finále, které se uskuteční 10. a 11. června, vždy od 18hod. na Cukyho twitch kanále.

Ve velkém finále se utká nejlepších šest týmů v double-elimination pavouku formátem BO7. Díky svému umístění začne svůj boj v horní části pavouka eSuba, SINNERS, ENTERPRISE a Imperishable Clan. Týmy na pátém a šestém místě, tedy Infactus Gaming a NecroRaisers začnou v dolní části a nebudou si tak moci dovolit ani jedno zaváhání. Tým, který se do posledního finálového zápasu pavouka probojuje z horní části poté bude mít výhodu jednoho vítězství v BO7 sérii.

Rozpis zápasů prvního hracího dne play-off

10.6. od 18:00 eSuba - Imperishable Clan 10.6. od 19:00 SINNERS - ENTERPRISE 10.6. od 20:00 eSuba/Imperishable Clan - NecroRaisers 10.6. od 21:00 SINNERS/ENTERPRISE - Infactus Gaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama