Snappi a sAw odchází z ENCe, kam povedou jejich cesty?
i Zdroj: Rostislav Douša, GRUNEX.com
Esport CS 2 Článek Snappi a sAw odchází z ENCe, kam povedou jejich cesty?

Snappi a sAw odchází z ENCe, kam povedou jejich cesty?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

26. 11. 2023 17:31

Jak Marco "Snappi" Pfeiffer, tak coach Eetu "sAw" Saha s organizací strávili poslední tři roky jejich životů. Očividně ale nastal čas na novou etapu v jiných týmech. Ve kterých ale ještě není úplně stoprocentní.

Reklama

Odchod ani jednoho ze zmíněných nebyl přímým přestupem do jiné organizace, což přidává novou záhadu do toho, kam se kdo hne. Již v dřívějším článku zmiňujeme, že Marca “Snappi” Pfeiffera dost možná čeká místo v saudských Falcons, jisté to ale stále není. Naopak u trenéra Eeta “sAw” Saha nevíme prozatím nic, protože Falcons jako trenéra již mají Dannyho “zonic” Sørensena, bývalého coache Vitality.

Oba bývalí hráči ENCE poděkovali za poslední tři roky, které tam strávili. Snappi za to, že ho nechali společně se sAwem postavit tým, jaký by si představovali a také za to, že tomu týmu mohl dělat kapitána. Již bývalý trenér po svém díku vysvětlil, proč se rozhodl hledat pozice někde jinde. Také sám prohlásil, že toto nebylo jednoduchým rozhodnutím.

Organizace sama o sobě těmto dvěma poděkovala nazpět a zároveň se snažila udržet je v organizaci, ale jejich finální rozhodnutí respektovala. V rámci smlouvání o tom, aby zůstali, jim bylo oběma nabídnuto prodloužení smlouvy s bohatými bonusy, ale ani to je nepřesvědčilo. 

Místo Snappiho se předpokládá, že by se do ENCE mohl podívat bývalý kapitán Astralis, Lukas “gla1ve” Rossander, který ve středu odešel z Astralis poté, co s nejmenovanou organizací došel k nové dohodě. Lukas v Astralis strávil přesně 7 let a my se můžeme těšit, co nám nabídne dál, ať už v ENCE nebo někde jinde.

Koho si ENCE najdou jako nového trenéra absolutně není jasné, ale teď mají nějakou dobu čas před jakýmkoliv velkým eventem na to, aby si v tom udělali pořádek. Momentální sestava ENCE je:

  • Guy “NertZ” Iluz
  • Pavle “Maden” Bošković
  • Paweł “dycha” Dycha
  • Alvaro “SunPayus” Garcia
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama