Sniper Ghost Warrior 3 opět odložen
Gaming Článek Sniper Ghost Warrior 3 opět odložen

Sniper Ghost Warrior 3 opět odložen

Jakub Osička

Jakub Osička

7. 3. 2017 11:25

Po otevřeném beta-testování se CI Games rozhodli vydání hry znovu pozdržet

Reklama

Sniper Ghost Warrior 3 opět odložen

Sniper Ghost Warrior 3 byl jedním z více herních titulů, kterých se v minulém měsíci dočkali hráči dychtící po vyzkoušení herních mechanik prostřednictvím vypuštění beta verzí - v tomto případě otevřeného beta-testování. Původně bylo vydání plné hry na 4. duben 2017. Nakonec si ale počkáme o něco déle

Slovo úvodem - problémová open-beta

Sám jsem měl možnost hru vyzkoušet a musím říct, že mě neoslovila zejména z jednoho prostého důvodu - mizerné optimalizace. Ač vlastním grafickou kartu střední třídy MSI GTX 1060 OC 6 GB, v kombinaci s procesorem Intel Xeon E3-1231-V3 nemá tento kus železa problém ve fullHD téměř u žádné hry.

U bety třetího dílu Sniper: Ghost Warrior se ale nedalo vůbec mluvit ani o průměrném herním zážitku. Hra trpěla obrovskými propady FPS, stutteringem a v podstatě nebyl znatelný žádný rozdíl po snížení grafických detailů. K titulu jsem si vypěstoval už během prvních okamžiků obrovskou averzi, přestože jsem mu byl původně ochotný leccos odpustit, protože mi samozřejmě bylo jasné, že se jedná o betu.

Sniper Ghost Warrior 3 opět odložen

Samozřejmě se po nějaké době na internetu objevily různé návody na opravu podobných problémů. Chyběla už ale motivace se jimi probírat a tak u mě Sniper Ghost Warrior 3 ve fázi bety skončil.

Blýská se na lepší časy?

Po shromáždění feedbacku z open-bety se vývojáři rozhodli k odložení hry ještě o další tři týdny. Z původního data vydání 4. 4. 2017 se tak přesuneme až na 25. 4. 2017.

Hra by měla projít důslednější optimalizací a získat finální celistvější podobu herních mechanismů na základě zpětné vazby. 

Vývojáři se nechali slyšet, že neúnavně pracují na tom, aby zážitek z nového otevřeného světa Sniper Ghost Warrior byl skvělý. Přestože je toto odložení nepříjemné, věří, že finální úpravy přinesou skutečné výsledky pro zlepšení hratelnosti a maximální zážitek pro hráče po celém světě.

Osobně doufám, že se CI Games tento krok vyplatí. Hra má určitě velké ambice a byla by škoda, kdyby na ně vrhaly stín problémy s optimalizací.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama