Souboj o první místo! Ubrání DGG silné Enterprise?
Esport Rocket League Článek Souboj o první místo! Ubrání DGG silné Enterprise?

Souboj o první místo! Ubrání DGG silné Enterprise?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

29. 7. 2021 15:58

Boj Enterprise a DGG o první místo v přímém přenosu. Kousat budou i Pejsci, Sinners ale musí vyhrát.

Reklama

Ve třetím kole Grunex Masters powered by LG UltraGear nás čeká možná klíčový duel celé základní části. V přímém souboji o první místo v tabulce se střetnou DGG Esports a favorizovaná sestava Enterprise. V důležitém duelu se představí také tým Universe, který má za sebou zápasy s favority a vyhlíží první body. Vrátit se do formy potřebují také Sinners. Ti dnes mohou zkomplikovat život trojici z týmu Pejsků, která je zatím bez bodu. Všechny zápasy budou vysílané živě na twitch kanále Cukyho.

První zápas proti sobě postaví papírově nejsilnější sestavu první sezony Grunex Masters hájící barvy Enterprise Esports. Tu se pokusí ubránit MichSakova organizace DGG. „Na jedné straně máme konzistentní výkony Enterprise a jasnou dominanci na domácí scéně, na té druhé stojí velmi sebevědomá trojice bojovníků, kteří jsou odhodlaní porazit i ty největší favority. Dnes to bude těžká volba. Ač očekávám vítězství Enterprise, DGG by si mohli vzít alespoň jednu hru,“ věří favoritům v rudých barvách Neonstar.

Ve druhém zápase uvidíme duel ASE Banger a Universe. Universe se prozatím nepodařilo připsat ani jednu výhru, stáli zatím ale pouze proti gigantům z Enterprise a Sinners. Vyrovnanější zápas tentokrát očekává i Neonstar: „Universe to neměli doposud jednoduché, teď ale nějakou šanci mají. Na základě dosavadních výkonů jejich soupeře pro mě ale stále nemohou být favoritem této série. Vítězství přisuzuji spíše ASE Banger.“

„Nad prohrou proti Pejskům by neměli Sinners ani přemýšlet, takto perspektivní sestava si musí do takového zápasu jít pro jasnou výhru 3:0. Pejsci se naopak nacházejí v pozici, kdy už mohou jenom získat a proto očekávám, že budou kousat,“ hodnotí třetí a zároveň poslední duel večera Neonstar.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama