Sparta nebo Slavia? Grunex Masters nabídne derby pražských "S"
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Sparta nebo Slavia? Grunex Masters nabídne derby pražských "S"

Sparta nebo Slavia? Grunex Masters nabídne derby pražských "S"

Jarmil Černý

Jarmil Černý

10. 5. 2022 09:55

Postoupí do play-off Grunex Masters CptKubajz nebo Emerickson?

Reklama

Kobbymu se ze skupiny B postoupit nepodařilo, Slavia tak má poslední želízko v ohni, kterým je Jakub "CptKubajz" Pudil. V totožné situaci se nachází také pražská Sparta, Caster se do skupinová části nedokázal probojovat přes kvalifikace a Jan "Emerickson" Krupička bude poslední nadějí pro letenský klub.

Ani jeden ze slavných pražských fotbalových klubů nezažívá na virtuálním poli svoji nejlepší sezonu a vítězství v Grunex Masters by tak pochopitelně bylo cenným skalpem. V neuvěřitelně vyrovnané skupině to ale nebude ani pro jednoho z účastníků žádný med a očekává se spíše drama do posledních minut. Jak opora Sparty, tak mladý talent Slavie budou muset čelit soupeřům z dalších fotbalových klubů.

FC Slovan Liberec zde bude reprezentovat Mrkyy, ten si zatím žádný větší úspěch nepřipsal, letošní ročník hry mu ale neuvěřitelně sedí a pravidelně se umisťuje mezi domácí špičkou. V roli vyzyvatele se do turnaje pustí Revy v barvách Bohemians Praha 1905. Na svoje první úspěchy zatím čeká, v turnaji ale nemá co ztratit a o to nebezpečnějším soupeřem bude pro zkušenější kolegy.

Všechny zápasy skupiny C můžeš sledovat 10. května od 16hod na twitch kanále Grunexu. Zápasy tě provede zkušený esportový komentátor David „Davkouny“ Vogel a bývalý profesionální hráč a současný content creatora AC Sparta esports Jan „TheJohny“ Hradil.

Skupina C živě už 10. května od 16:00

16:00 Mrkyy - Revy 16:40 CptKubajz - Emerickson

17:20 Emerickson - Revy 18:00 Mrkyy - CptKubajz

18:40 Mrkyy - Emerickson 19:20 Revy - CptKubajz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama