SPC Gear ukazuje inovované herní židle SR300F V2
Technologie Článek SPC Gear ukazuje inovované herní židle SR300F V2

SPC Gear ukazuje inovované herní židle SR300F V2

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 11. 2019 09:32

SPC Gear a jeho nová křesla pro hráče s inovovanými vlastnostmi.

Reklama

SPC Gear, gamingově orientovaná odnož polského výrobce SilentiumPC, uvádí na trh nová herní křesla jako revizi svých stávajících modelů SR300F. Písmeno "F" zde odkazuje na "fabric cover", tedy odolný a robustní látkový potah, který ale velmi dobře dýchá a je vhodný pro použití i v horkém prostředí.

Křeslo pro hráče od SPC Gear

Spolehnout se podle výrobce můžete i na maximální stabilitu díky kvalitní ocelové konstrukci těla židle. Zvládnout by měla statickou zátěž až 150 kg a běžně je vhodná pro osoby vážící až 120 kg.

SPC Gear ukazuje inovované herní židle SR300F V2

Pro maximální pohodlí budou křesla velmi dobře polohovatelná. Celou židli můžete zaklonit až o 18 stupňů a opěradlo si můžete nastavit dle svých potřeb v rozsahu 90 - 170 stupňů. Díky nastavitelné výšce jsou modely vhodné pro osoby vysoké 165 - 185 cm. Upravovat můžete samozřejmě i opěradla rukou. Součástí balení jsou i dva polštářky.

Nové herní židle SR300F budou k dispozici ve stylové celočerné a také sportovní červeno-černé variantě. Doporučená cena byla stanovena na 169 EUR, což je při prostém přepočtu přibližně 4.300 CZK.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama