Spider-Man obsahuje ten nejsmutnější easter-egg
Zajímavosti Článek Spider-Man obsahuje ten nejsmutnější easter-egg

Spider-Man obsahuje ten nejsmutnější easter-egg

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

13. 9. 2018 14:07

Aneb když žádost o ruku neskončí tak, jak by se očekávalo.

Reklama

V květnu měl Tyler Schultz, jenž je obrovským fandou Spider-Mana, zvláštní prosbu na Insomniac Games, kteří mají na svědomí hru Spider-Man pro PlayStation 4. Tweetnul na jejich Twitter účet, že by chtěl požádat o ruku svou přítelkyni, ale chtěl by to udělat nějakým neobyčejným způsobem. A tvůrci hry mu vyhověli s komentářem, že přece nemohou lásce říci ne. Umístili do hry easter egg ve formě nápisu "Maddie, will you marry me?" na vývěsní tabuli jednoho z kin ve hře. 

Spider-Man obsahuje ten nejsmutnější easter-egg

Teď si všichni určitě říkáte "awwwww, to je ale sladké!", ale bohužel má celý příběh smutný konec. Jeho přítelkyně se s ním rozešla pár týdnů před tím, než hra vyšla a co hůř, začala randit s jeho bratrem.

Insomniac Games se rozhodli nápis odstranit, ale Tyler měl jiný návrh. Poprosil je, zda by text nemohli nahradit jménem jeho babičky, jenž zemřela na rakovinu, a která vlastně začala Tylerovu vášeň pro Spider-Mana, když mu darovala jeho první komiks s tímto superhrdinou.

Spider-Man obsahuje ten nejsmutnější easter-egg

Aktuálně netušíme, zda-li herní studio Tylerovu prosbu vyslyší, ale k celé kauze se ozvala Tylerova ex-přítelkyně Maddie, jenž dostává na internetu pěknou čočku. Prohlásila, že jejich vztah stagnoval již delší dobu, rozchod byl jediným východiskem a rozhodně neměla v plánu Tylerovi jakýmkoliv způsobem ublížit. Je pravda, že do vztahu nevidíme, ale její aktuální situaci ji určitě nezávidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama