Správné nastavení v Nvidia GeForce Experience vám umožní vidět skrz smoky v CS2
i Zdroj: youtube/@sk0v0r0daya
Gaming CS 2 Článek Správné nastavení v Nvidia GeForce Experience vám umožní vidět skrz smoky v CS2

Správné nastavení v Nvidia GeForce Experience vám umožní vidět skrz smoky v CS2

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

24. 12. 2023 12:29

Chyby se v nejnovějším Counter-Striku stále objevují a vývojáři nemají klid ani o svátcích. Nyní hráči přišli na způsob, jak bez stahování hacků vidět skrz smoke.

Reklama

Před pár dny se na Redditu objevilo vlákno s názvem „Nové funkce v CS2“. Hráč experimentoval s různými barevnými filtry v rozhraní Nvidia GeForce Experience a objevil, že některé z nich zobrazují více, než by měly.

V některých případech byli hráči skrytí ve smoku, či za smokem viditelní z úhlů, z jakých by v normálním případě být viděni neměli. V kouřovém granátu byly totiž jasně vidět jejich siluety, což protivníkům naprosto stačí k velmi nefér výhodě.

Prakticky se tak jedná o wallhacky, které však Valve Anti-Cheat nijak nedetekuje.

Nicméně pro povolení těchto filtrů je potřeba spustit příkaz „-allow_third_party_software“, který vám jako hráči může snížit Trust Factor. Je tedy možné, že vás bude hra řadit mezi hráče, kteří jsou nějakým způsobem podezřelí, jsou opakovaně nahlašováni či opouští zápasy. Zisky Ela ovlivněné ale nejsou.

Nyní musíme pouze čekat, než Valve možnost využít tuto výhodu odstraní. Může se ale také stát, že stáhne své funkce samotná společnost Nvidia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama