Star Wars: Jedi Knight míří na Switch a PS4
Gaming Článek Star Wars: Jedi Knight míří na Switch a PS4

Star Wars: Jedi Knight míří na Switch a PS4

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

11. 9. 2019 02:59

Konzolisté připravte si světelné meče.

Reklama

Během Nintendo Direct, jenž proběhlo minulý týden, se objevila novinka, že Lucasfilm a vydavatelé ze studia Aspyr se rozhodli vydat dva klasické tituly Star Wars na Nintendo Switch. Následně na to Aspyr Media oznámili i vydání na Playstation 4. Konkrétně půjde o Jedi Knight II: Jedi Outcast, který vyjde již 24. září 2019. Někdy na počátku roku 2020 jej bude následovat Jedi Knight: Jedi Academy s podporou multiplayeru. Navíc majitelé Nintendo Switch budou moci využít Gyro Aiming, což je míření pomocí gyroskopu, jenž je součástí joy-conů.

Oba díly Star Wars: Jedi Knight patří mezi jedny z nejúspěšnějších herních titulů ze série Hvězdných válek. Obzvláště Jedi Outcast poskytuje hráči pocit, že je skutečným rytířem Jedi díky svižnému a agilnímu boji se světelným mečem a využívání Síly. Navíc je zde i možnost použít další zbraně z bohatého arzenálu. Pak je jen na hráči, jestli si chce tento zážitek užít z první či třetí osoby.

Verze pro Switch sice nebude podporovat multiplayer, ale povedená singleplayerová kampaň vám to vynahradí, popřípadě si musíte pár měsíců počkat na Jedi Academy, kde se módu pro více hráčů dočkáte. Jedi Outcast vyšel již v roce 2002 a ačkoliv se jedná už o poměrně "pravěký" kousek, i po sedmnácti letech stojí za to si jej zahrát, ať už si chcete nostalgicky zavzpomínat či to bude vaše první zkušenost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama