Star Wars Outlaws se představil v novém traileru, známe i datum vydání
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Star Wars Outlaws Článek Star Wars Outlaws se představil v novém traileru, známe i datum vydání

Star Wars Outlaws se představil v novém traileru, známe i datum vydání

Matouš Sychra

Matouš Sychra

10. 4. 2024 10:00

Očekávaná cesta do předaleké galaxie od Ubisoftu se konečně dočkala data vydání. Mimo to se představila i ve zbrusu novém příběhovém traileru.

Reklama

Star Wars Outlaws se představil v novém traileru, který poskytl i datum vydání. Hra byla představena loni v létě a od té doby jsme se toho o ní příliš nedozvěděli. Nový trailer ovšem poskytl nedočkavým hráčům nové záběry k ukojení jejich potřebě po nových informacích. 

V roli hlavní hrdinky Kay Vess, která se potlouká galaxií jako prostý zlodějíček, se podíváme po galaxii poté, co šéf zločineckého syndikátu vydá odměnu za její hlavu. Kay musí tedy udělat vše pro to, aby přežila, což v jejím případě je největší loupež jejího života. Ve hře zavítáme na mnoho planet a i na některé, které jsou známé z filmů, jako například Tatooine. Vývojáři slibují, že planety budou působit živě a nepůjde jen o prázdné textury. Jednat se bude o hru s otevřeným světem, kde pomocí své vesmírné lodi budeme moci prozkoumávat planety i z jejich oběžné dráhy.

Hru si můžete předobjednat již nyní. Nejlevnější edice stojí 70 eur a nabízí kromě základní hry i drobné kosmetické doplňky. V nabídce jsou poté ještě dvě dražší edice, Gold Edition za 110 eur, která nabízí kromě již zmíněných věcí ještě třídenní předběžný přístup a season pass. Nejdražší Ultimate Edition vás vyjde na 130 eur a nabídne kromě již zmíněného ještě více kosmetických předmětů a art book. No nebyla by to hra od Ubisoftu, kdyby neprodávali kosmetické předměty, že? Každopádně hra vychází 30. srpna na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama