Star Wars Outlaws ukázalo působivé záběry z hraní
Gaming Článek Star Wars Outlaws ukázalo působivé záběry z hraní

Star Wars Outlaws ukázalo působivé záběry z hraní

Josef Ventrča

Josef Ventrča

12. 6. 2023 21:30

Novinka od Ubisoftu vypadá nadějně.

Reklama

Docela pořádné představení hratelnosti předvedl Ubisoft při prezentaci chystaného RPG v otevřeném vesmíru Star Wars Outlaws. Hra ukazuje hlavní hrdinku Kay Vess, jak se plíží základnou mimozemského gangu. K řešení hádanek a odlákání pozornosti nepřátel může využívat svou malou mimozemskou přítelkyni Nix. Jakmile se však hrdinka prozradí, můžeme se podívat na přestřelku blastery i dalšími vymoženostmi ze světa Hvězdných válek, a to z pohledu třetí osoby. Navíc i v boji bude naše malá společnice užitečná.

Dále jsme mohli sledovat, jak Kay prchá pomocí vznášející se motorky po otevřeném světě, zatímco ji pronásledují nájezdníci. Kay může během jízdy zpomalit čas, aby mohla nepřátele zlikvidovat, V následující cutscéně pak tvůrci odhalili, že dostaneme na výběr i dialogové odpovědi. Ukázka pak končí tím, že protagonistka nasedne do vesmírné lodi a vydá se do vesmíru, kde ji opět čeká další souboj, tentokrát s jednotkami Impéria, než skočí do hyperprostoru.

Již z odhalovacího traileru na Xbox Games Showcase víme, že události ve Star Wars Outlaws se mají odehrávat v období mezi filmy Impérium vrací úder a Návrat Jediho. Ubisoft taky slibuje průzkum odlišných planet, které známe z hollywoodských snímků, ale i těch dosud neokoukaných. Během putování galaxií se nevyhneme střetu s různými zločineckými syndikáty, ale taky najdeme i nové přátele. Rovněž graficky hra vypadá působivě.

Star Wars Outlaws vyjde v roce 2024 na PC, Xbox Series a PlayStation 5. Na více detailů ještě musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama