Starfield se blíží, Bethesda ukázala nové detaily
Gaming Článek Starfield se blíží, Bethesda ukázala nové detaily

Starfield se blíží, Bethesda ukázala nové detaily

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

13. 6. 2023 07:38

Starfield se blíží, Bethesda ukázala nové detaily

Reklama

Očekávaný a dlouho slibovaný Starfield se konečně dočkal data vydání. Zahrajeme si ho ještě letos a to 6. září! Společně s novou ukázkou ho na nedělním Xbox Game Showcase odprezentovala Bethesda Games Studios. Dle očekávání ho předplatitele Xbox Game Pass dostanou hned v den vydání. Hry, příslušenství i třeba Xbox Game Pass si můžeš pořídit u našeho partnera CZC.cz.

Starfield vypadá v nových gameplay záběrech ohromně. Prohledávat budeme moci spoustu jednotlivých planet a různorodých galaxiích. Hra nabídne pohled ze třetí osoby ale i z první osoby. Obě varianty mají přinést dechberoucí grafickou podívanou.

Každá planetární soustava bude obsahovat hned několik dostupných misí a každá samostatná planeta bude ověnčená detailním popisem, co se na ní nachází za zdroje a jaké mise na ní budete moci plnit. Bethesda tak slibuje ohromnou variabilitu. Během gameplaye jsme mohli vidět i akční pasáže, kde si proklestíme cestu skrze nepřáteli futuristickými zbraněmi. Celkový vzhled, nádech i téma připomíná vesmírnou odyseu z nedaleké budoucnosti. Příběh nám přinese zápletku, okolo artefaktu, který by mohl změnit mnohé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama