Astralis velmi blízko k vítání nových členů - stavn a jabbi k rivalům
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-ESL-Pro-League-Season-18-/i-8kL9CNX/A
Esport CS 2 Článek Astralis velmi blízko k vítání nových členů - stavn a jabbi k rivalům

Astralis velmi blízko k vítání nových členů - stavn a jabbi k rivalům

Pavla Doušová

Pavla Doušová

15. 11. 2023 18:58

Po dlouhých týdnech vyjednávání a řešení situace v Heroic se oba dánské týmy zdánlivě přibližují ke společnému závěru ohledně Martina "stavn" Lunda a Jakoba "jabbi" Nygaarda. Na oficiální vyjádření se stále čeká.

Reklama

Situace v Heroic je již nějakou dobu napjatá a velice nejistá, co začalo odstoupením Caspera “CadiaN” Møllera a následným zjištěním, že bez vědomí vedení organizace se Martin "stavn" Lund a Jakob "jabbi" Nygaard předběžně domlouvali na smlouvách s Astralis.

Již 25. října Heroic odsunuli oba hráče mimo aktivní sestavu a bylo odhaleno, že hlavním důvodem celé této kauzy je, že jak stavn, tak jabbi prohlásili, že pokud bude vyhozen CadiaN, tak s Heroic prodlouží smlouvy, přesto ale měli s Astralis domluvené něco jiného.

Po několika týdnech přichází konečně nové zprávy, i přesto ale stále nejsou žádné definitivní závěry. Zdroje, blízké oběma týmům, odhalují, že Astralis a Heroic se dostávají do pokročilých fází vyjednávání o těchto hráčích i přes kostrbaté vztahy mezi těmito organizacemi.

Ze strany Astralis není jisté, koho ve své sestavě vymění - rozhodně to ale nebude Nicolai “device” Reedtz nebo Benjamin “blameF” Bremer. Na výběr tak zůstává ze zbylých třech členů, kteří jsou v týmu všichni méně než jeden kalendářní rok.

I kdyby se smlouvy a změny finalizovaly, stavna a jabbiho s Heroic čeká poslední event, tím je BLAST Premier Fall Final, který se bude odehrávat tradičně v Kodani. Důvodem je, že pravidla BLASTu neumožňují změny v zapsaných týmech po daném datu, které již proběhlo. Na BLASR Premier Fall Final tak budou týmy v těchto sestavách: 

Astralis

  • Benjamin “blameF” Bremer
  • Christian “Buzz” Andersen
  • Victor “Staehr” Staehr
  • Nicolai “device” Reedtz
  • Johannes “b0RUP” Borup

Heroic:

  • Casper “CadiaN” Møller
  • René “TeSeS” Madsen
  • Rasmus “Zyphon” Nordfoss
  • Peter “dupreeh” Rasmussen
  • Rasmus “sjuush” Beck

Jak již bylo zmíněno, stále ještě není jisté, jak toto celé dopadne. Jak si ale myslíte vy, že to skončí?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama