Štěpán Kozub mízí ze sociálních sítí. Údajně podstupuje domácí léčbu
i Zdroj: Foto: PLANET DARK / Creative Commons / CC BY 3.0
Zajímavosti Článek Štěpán Kozub mízí ze sociálních sítí. Údajně podstupuje domácí léčbu

Štěpán Kozub mízí ze sociálních sítí. Údajně podstupuje domácí léčbu

Michal Komprda

Michal Komprda

8. 1. 2024 09:00

Internetem začaly kolovat zprávy ohledně zdravotního stavu Štěpána Kozuba. Údajně se měl Štěpán Kozub dokonce nacházet v nemocnici, nakonec mu ale stačila domácí léčba.

Reklama

Populární herec a komin Štěpán Kozub se nedávno rozloučil se svými fanoušky na sociálních sítích, kterým sdělil, že si bude muset dát na nějakou dobu pauzu nejen od sítí, ale také od pracovní zátěže. Zůstalo tak nejasné, co se v životě známého herce děje a na sítích se objevily různé spekulace s mnohdy až dechberoucími teoriemi. Kozub nakonec přidal na sociální sítě další vyjádření, kde se s fanoušky podělil o svůj zdravotní stav a objasnil konkrétní problémy.

Štěpán Kozub v nemocnici

Na prvotní informaci, že je Štěpán Kozub v nemocnici se začaly nabalovat různorodé informace ohledně podrobností jeho zdravotního stavu. Na internetu se nejprve mluvilo o astmatu, dýchacích obtížích, ale i o infarktu. Herec nakonec potvrdil obtíže právě se silným astmatem, zánětem a těžkým onemocněním dýchacích cest. Léčil se také kvůli zrychlené tepové frekvenci s náběhem na lehký infarkt, hospitalizae však nakonec nebyla nutná.

Štěpán Kozub mizí ze sociálních sítí

Je pochopitelné že zdraví je na prvním místě a proto se Štěpán na čas loučí se sociálními sítěmi a dokonce musel zrušit již naplánovaná představení. Na internetu kolovaly také články s nadpisy, ve kterých stálo, že Kozub přeruší kariéru, nicméně po pěti dnech se začaly objevovat pozitivnější zprávy, kdy Kozub uvedl, že se mu již udělalo lépe a těžké chvíle, kdy měl extrémně vysokou tepovku jsou již překonány.

Kdo je Štěpán Kozub? 


Štěpán Kozub je český herec, komik, zpěvák a režisér. Vystudoval herectví na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a již během studia hostoval v Národním divadle Moravskoslezském a v Komorní scéně Aréna.

Po absolutoriu v roce 2018 se stal členem Divadla Mír v Ostravě, kde působí jako herec a umělecký šéf. Je také součástí komediální improvizační show Tři tygři, která se stala jednou z nejúspěšnějších v České republice.

Kozub je známý svým osobitým humorem, který je založen na improvizaci a černém humoru. Je také nadaným zpěvákem a hercem.

V posledních letech se Kozub stále více prosazuje i v televizní a filmové tvorbě. Zahrál si například v seriálu Komnata, filmu Bábovky nebo v komedii Cesta domů.

Kozubův úspěch

Štěpán Kozub je jedním z nejpopulárnějších českých herců a komiků současnosti. Jeho úspěch je založen na několika faktorech.

Zaprvé, Kozub je velmi talentovaný umělec s osobitým humorem. Jeho improvizační schopnosti jsou obdivuhodné a jeho černý humor dokáže pobavit i ty nejnáročnější diváky.

Zadruhé, je velmi pracovitý a ambiciózní. Neustále se snaží rozvíjet své umění a hledá nové výzvy. Je také velmi sympatický a charismatický člověk. Jeho energie a nadšení jsou nakažlivé a diváci si ho rychle oblíbí.

Díky tomu je úspěšným stand-up komikem. Jeho vystoupení jsou známá svým humorem, který je často absurdní a provokativní. V roce 2022 vyprodal pražskou O2 arénu se svým stand-up představením.

V současnosti je Štěpán Kozub jednou z nejvýraznějších postav českého showbyznysu. Jeho úspěch je důkazem toho, že v Česku je stále prostor pro mladé a talentované umělce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama