Esport Valorant Článek Stovky hráčů si našly cestu na komunitní sraz Watch and Play powered by LG UltraGear

Stovky hráčů si našly cestu na komunitní sraz Watch and Play powered by LG UltraGear

Jarmil Černý

Jarmil Černý

16. 10. 2023 16:11

Jedna z prvních akcí svého druhu v rámci komunity okolo hry Valorant přilákala stovky hráčů. Součástí komunitního srazu bylo také „sub wars“ mezi twitch streamery spajKKem a Cantzerem, finále komunitního turnaje mezi ENTERPRISE a eco chálks a watchparty evropského turnaje, ve kterém válčil český hráč Luvjix.

Reklama

Hned několik zábavných aktivit a herních stanovišť si mohli vyzkoušet návštěvníci Magenta Experience Center v obchodním domě Arkády Pankrác během komunitního srazu hráčů střílečky Valorant. 

Kromě skvělé atmosféry a herních stanovišť byl k vidění spajKKův triumf v „sub wars,“ neuvěřitelný comeback ENTERPRISE a obří úspěch hráče Luvjix na evropském bojišti. Návštěvníci si za plnění různých výzev a výsledků ve znalostním, moudrostním a chytrostním kvízu o hře Valorant odnesli také odměny v podobě herní měny od Herni-kupony.cz.

spajKK skolil profíka

Jako úplně první dostal prostor na plátně přátelský souboj mezi dvěma komunitami streamerů. Postavily se proti sobě týmy, které přímo na místě z řad fanoušků poskládali streameři spajKK a Cantzer. 

Stovky hráčů si našly cestu na komunitní sraz Watch and Play powered by LG UltraGear
i Zdroj: Daniel Gabriel, Grunex.com

Po 24 kolech (a potom, co si observer nenávratně vymazal HUD pozn. red.) se z vítězství radovala spajKKův čerstvě sestavený tým.

ENTERPRISE zase trápili eco chálks

Nebyl by to kompetitivní zápas v Česku, aby se v jeho finále neutkaly týmy ENTERPRISE a eco chálks. Sestava kolem Sh0utyho sahala po senzaci už v letošním finále Grunex Challenge, když proti populární domácí organizaci vedla 2:1 na mapy v sérii na tři vítězné zápasy. Stejně jako ve finále Grunex Challenge, tak i v rámci LAN finále komunitního turnaje se ENTERPRISE podařilo nepříznivý vývoj otočit. Zatajený dech však měli diváci v průběhu všech tří map. 

Stovky hráčů si našly cestu na komunitní sraz Watch and Play powered by LG UltraGear
i Zdroj: Daniel Gabriel, Grunex.com

Po prohře ENTERPRISE na mapě Sunset za stavu 9:13 následovaly dvě těsně vyhrané mapy. První byl Haven, který skončil 13:11, výhru pečetil Cantzerův tým na Bindu, opět za velmi těsného skóre, tentokrát 13:10. ENTERPRISE tak opět uštědřili eco chálks nepříjemnou lekci. I přes to jsou borci tohoto vtipně nazvaného mixu stále blíže a blíže k porážce domácího giganta.

Český hráč ovládl měsíční finále VEU

Závěrem bylo možné sledovat putování českého hráče evropským turnajem Valorant East United. Luvjixův tým sice inkasoval prohru hned v prvním kole pavouka, velmi rychle se však oklepal a svoji cestu za úspěchem našel v pavouku poražených, kde se už nenechal zaskočit a nakonec ovládl všechny zápasy včetně toho finálového a zajistil si tak postup na VEU Season 2 Stage 3 Finals.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama