Streamer hrál Call of Duty Warzone při jízdě na rotopedu
Zajímavosti Call of Duty: Modern Warfare Článek Streamer hrál Call of Duty Warzone při jízdě na rotopedu

Streamer hrál Call of Duty Warzone při jízdě na rotopedu

Adam Král

Adam Král

16. 10. 2022 18:54

Hraní Call of Duty můžete být občas namáhavé, streamerovi to ale nestačilo a u hry cvičil.

Reklama

Call of Duty Warzone dominují všemožní hráči. Zatímco někteří si hrají klasickým způsobem a hry ukončují s dvaceti zabitími, existují i hráči, kteří vyhrávají za použití určité zbraně. Některým hráčům se zdá hraní jen s pistolemi moc jednoduché, a tak tu je i možnost kuše, se kterou umí ti největší profíci a trefit se je dost oříšek. To nevadí streamerovi InspiredGreen, který nejenže s kuší kosil jednoho hráče za druhým, ale u toho dokonce cvičil.

A pak že u hraní necvičíte!

U streamera je poměrně normální, že hraje všemožné hry na rotopedu. Na Redditu vybouchl jeden z jeho klipů, který ho zobrazuje, jak hraje hru a s kuší ničí jednoho protivníka za druhým. Aby toho nebylo málo, hraje na ovladači a tělesně se zaměstnává právě jízdou na jeho rotopedu. Pokaždé, co sundá jednoho z hráčů, se ušklíbne. Kdyby tak věděli, že je právě zabil někdo při cvičení.

Streamer hrál Call of Duty Warzone při jízdě na rotopedu

Jeden z uživatelů Redditu odhalil, že sám hru hraje při cvičení na eliptickém trenažéru, další zase, že při běhání na páse. Hráči Call of Duty Warzone si za pár měsíců znovu užijí šílené způsoby hraní. Vychází totiž Warzone 2.0, který by měl být ještě zajímavější a šílenější. Hra vyjde stejně jako Call of Duty Modern Warfare 2 již 16. listopadu na počítačích, PlayStation 4 a 5 a na Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama