Streamer Ludwig má plány až skončí se streamováním
Zajímavosti Článek Streamer Ludwig má plány až skončí se streamováním

Streamer Ludwig má plány až skončí se streamováním

Adam Král

Adam Král

2. 10. 2022 16:10

Populární streamer Ludwig uvažuje nad svou budoucností. Za několik let totiž se streamováním končí.

Reklama

S věkem přichází víc rozumu a zkušeností. A pak jsou tu také lidé, kteří s přibývajícími lety už zdaleka nemohou dělat to, čemu se věnovali několik roků zpátky. To se týká jak prací obyčejných lidí, tak práce na internetu. Je klidně možné, že budete nahrávat videa až do své smrti, za předpokladu, že produkujete dostatečně zajímavý obsah. To neplatí o streamování, kde vám během jednoho roku mohou z ničeho nic přestat chodit peníze - diváky už nezaujmete a nebudou vám posílat žádné dary. Každý správný tvůrce by na to měl myslet a jak je vidno, Ludwig "Ludwig" Ahgren už tak činí.

Ludwig a jeho společnost

Ludwig je obrovským streamerem s velkými zisky. Poté, co vloni uspořádal subathon a odnesl si nejen prvenství nejodebíranějšího tvůrce, ale i pořádnou spoustu peněz, se rozhodl dát na kariéru YouTube streamera a zázemí na Twitchi opustit. Koncem září navíc oznámil, že zakládá svou vlastní firmu, Offbrand. Ta bude mít za úkol asistovat streamerům při pořádání akcí. Pomáhali například xQcmu při jeho akci Juiced a díky Ludwigovým zkušenostem jsou schopní minimalizovat náklady akce na minimum.

Tento krok je pro streamera důležitý zvláště proto, že nebude moci streamovat do nekonečna. O svých budoucích plánech se rozpovídal na YouTube a na Twitteru.

Jsou tu dva způsoby, jak to může skončit. Buď budu streamovat déle než bych měl, a pokud se tak stane, fanoušci nevyhnutelně ztratí zájem, přestanou posílat peníze a streamování mi nebude generovat takové zisky, abych pokryl náklady. Druhý způsob je ten, že po nějaké době se na streamování vykašlu a budu se věnovat své společnosti.

Jak ale nezapomněl poznamenat, jeho konec přijde až za několik let a v blízké budoucnosti se fanoušci nemají čeho obávat. Proto ale založil Offbrand, aby mohl pomoci streamerům a nemusel být v budoucnu před kamerou. Jak Ludwigova kariéra dopadne, je ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama