Streamer na Twitchi odhalil tvář a ohromil diváky
Zajímavosti Článek Streamer na Twitchi odhalil tvář a ohromil diváky

Streamer na Twitchi odhalil tvář a ohromil diváky

Adam Král

Adam Král

8. 9. 2022 13:48

Streamer s přezdívkou Schrodingerlee se rozhodl, že dojde k jeho odhalení. Jaká byla reakce diváků?

Reklama

Pro internetové celebrity existuje hned několik důvodů, proč nechtějí odhalit svou identitu. Nechtěná pozornost a dotěrní fanoušci už zničili život nejednomu tvůrci na internetu. Skrývání identity jsme mohli vidět i v českém rybníčku u Vojtěcha "Agraelus" Fišara, který se několik let svého streamování skrýval pod maskou. Vidět to můžeme i u několika dalších streamerů a YouTuberů. Jedním ze zahalených byl do nedávna i streamer Schrodingerlee.

Odhalení uprostřed Subathonu

Spoustu jeho diváků zajímalo, jak jejich oblíbený streamer vypadá, a tak se často dožadovali odhalení obličeje. Schrodingerlee často odvětil, že až přijde ten pravý čas, jeho diváci se to dozví jako první. Ten čas přišel během subathonu, který streamer pořádal na oslavu svého partnerství s Twitchem. Stanovil si přitom, že pokud jeho čas, který musí odvysílat, přesáhne sto hodin, všem se odhalí. Když po nějaké době čas maratonu překročil tuto hranici, nastalo i majestátní odhalení.

 

Na tvůrci bylo zřetelně poznat, že je nervózní, a poté, co ukázal svůj obličej, řekl svým divákům, že mu klidně mohou říkat Lee s tím, že je skvělé všechny vidět. Po několika hodinách, kdy byl tvůrce stále na kameře, se diváci ptali, jestli to takhle zůstane napořád. Jestli se vrátí ke své masce či zůstane v reálné podobě. Na to zazněla poměrně jednoduchá odpověď – „Když jsem se už jednou odhalil, proč bych šel zpátky pod masku?".

Po streamu tvůrce ironicky napsal na Twitter, že krysa konečně vylezla ze svého úkrytu. Stream na Twitchi uspořádal proto, aby oslavil milion odběratelů na YouTube a výročí spolupráce s Twitchem. Je ale klidně možné, že po vzoru dalších streamerů odejde na YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama