Streamer přišel na způsob, jak obehrát ultimátní schopnost nejnovějšího agenta ve Valorantu
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Streamer přišel na způsob, jak obehrát ultimátní schopnost nejnovějšího agenta ve Valorantu

Streamer přišel na způsob, jak obehrát ultimátní schopnost nejnovějšího agenta ve Valorantu

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

27. 10. 2023 15:00

Brzy do řad agentů ve Valorantu přibude nová postava. Iso, kterého už teď mají možnost vyzkoušet streameři a profíci, má velmi unikátní ultimátní schopnost. Pokud vás totiž zasáhne, budete se s ním muset utkat v 1v1 se střelnými zbraněmi. Co když ale nechcete? Stačí vám k tomu Yoru.

Reklama

Dlouho očekávaného nového agenta se již dočkali streameři a profesionální hráči na testovacím serveru. Mají tak možnost jeho originální schopnosti vyzkoušet v praxi a v interakci s dalšími, již zažitými, agenty.

V jednom zápase se spolu utkali streameři Rob a Rem, kde Rob hrál svého obvyklého maina - Yoruho. Naprostou náhodou pak odhalili způsob, jakým se vyvarujete vtáhnutí do Isovy duelové arény. Můžete se tak celému souboji na život a na smrt vyhnout.

Ve videoklipech je vidět, že Iso do arény vtáhl Yoruho klona, kterého Rob vyslal jen moment před sesláním Isovy ultimátky.

Vypadá to tedy, že jakékoliv tělo, které je nejblíž při seslání ultimátní schopnosti Kill Contract bude s Isem uvězněno. Už jsme mohli být svědky podobné situace, kdy se můžete za pomoci Yoruho klona zachránit také před ultimátní schopností Deadlock. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama