Streameři se bouří! Twitchcon zdražil vstupenky a nedá jim slevu
Gaming Článek Streameři se bouří! Twitchcon zdražil vstupenky a nedá jim slevu

Streameři se bouří! Twitchcon zdražil vstupenky a nedá jim slevu

Jarmil Černý

Jarmil Černý

12. 4. 2023 16:39

Twitch je opět pod palbou kritiky. A opět se po něm vozí samotní tvůrci.

Reklama

Twitch je opět pod palbou kritiky. A zase se po něm vozí samotní tvůrci. Nejen, že twitch zdražil vstupenky na Twitchcon, streamerům ani nenabídl tradiční slevu pro partnery streamovací platformy.

Twitch každý rok pořádá sešlost pro fanoušky, kteří se zde mohou potkat se svými idoly z této platformy. Letos se má Twitchcon konat v Paříži, společnost vlastněná Amazonem však neposkytla svým partnerům - streamerům tradiční 50% slevu na vstupenky, jako tomu bylo doposud. Streameři, jak už tomu bývá zvykem, vzali útokem sociální sítě, kde dali svoji nespokojenost najevo.

Jeden ze streamerů se obrátil přímo na podporu této platformy, aby si tuto skutečnost ověřil. Odpovědi se dočkal. Radost z ní ale pravděpodobně on, ani ostatní streameři, mít nebudou. Twitch podpora potvrdila, že se letos žádná sleva pro partnery platformy nechystá.

Twitch se v poslední době tvůrcům stále více vzdaluje a ruší jednu partnerskou výhodu za druhou, pravděpodobně za cílem dosažení lepší finanční efektivity. Zda se své rozhodnutí o slevě pro partnery rozhodne platforma po negativních reakcích streamerů ještě zvrátit, ukáže čas, zatím se to ale zdá nepravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama