Suicide Squad běží v předběžném přístupu. Hráči hlásí kuriózní problém
i Zdroj: Rocksteady
Gaming Suicide Squad: Kill the Justice League Článek Suicide Squad běží v předběžném přístupu. Hráči hlásí kuriózní problém

Suicide Squad běží v předběžném přístupu. Hráči hlásí kuriózní problém

Josef Ventrča

Josef Ventrča

30. 1. 2024 06:30

Akční novinka Suicide Squad: Kill the Justice League je v provozu pro všechny uživatele, kteří si zakoupili dražší verzi umožňující spuštění v předběžném přístupu. Bohužel se setkali s vážným problémem.

Reklama

Vývojářské studio Rocksteady muselo vypnout servery hry Suicide Squad: Kill the Justice League téměř po hodině od spuštění předběžného přístupu. Hráči, kteří zakoupili dražší edici, totiž ve velké míře začali hlásit chybu, která jim automaticky dokončila hru po prvním přihlášení.

Jaké jsou hardwarové požadavky Suicide Squad: Kill the Justice League?
i Zdroj: Rocksteady

Jaké jsou hardwarové požadavky Suicide Squad: Kill the Justice League?

Vydání akční hry Suicide Squad: Kill the Justice League se blíží. Zkontrolujte si systémové požadavky.

29. 1. 2024 08:00

„Uvědomujeme si, že řada hráčů se v současné době potýká s problémem, kvůli němuž po prvním přihlášení do hry mají plně dokončený příběh,“ uvedlo studio ve zveřejněné tiskové zprávě na sociálních sítích. „Abychom tento problém vyřešili, provedeme údržbu herních serverů. Během této doby bude hra nedostupná,“ dodalo.

Pro vývojáře i samotnou hru se aktuální potíže přidávají do řady ne příliš úspěšné prezentace akční kooperativní novinky, ve které se hráči zhostí rolí Harley Queen, Kapitána Boomeranga, Deadshota a King Sharka, aby čelili posedlým členům Ligy spravedlnosti.

Titul se setkal s velmi přísně negativní kritikou ze strany novinářů, kteří měli přístup k preview verzi, ti zároveň mohli ukázat záběry z hraní, což vyvolalo následnou kritiku i od fanoušků. Aby toho nebylo málo, tvůrci posléze novinářům ani neposkytli recenzní klíče, což jen vyvolalo spekulace, že titul nejspíš nebude v nejlepší kondici.

O tom, jak hra doopravdy vypadá, se novináři i všichni potenciální hráči dozví již 2. února, kdy hra vychází pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama