Take-Two Interactive přebírá Kerbal Space Program
Zajímavosti Článek Take-Two Interactive přebírá Kerbal Space Program

Take-Two Interactive přebírá Kerbal Space Program

Jakub Osička

Jakub Osička

1. 6. 2017 12:02

Vývojáři na svém blogu oznámili, že Kerbal Space Program přebírá pod svá křídla Take-Two.

Reklama

Take-Two Interactive přebírá Kerbal Space Program

Take-Two Interactive je jedním z nejznámějších vydavatelů a distributorů nejen počítačových her. Téměř každému tak s názvem tohoto amerického giganta automaticky na mysl připadnou hry jako Grand Theft Auto, BioShock nebo Mafia 2.

Kerbal Space Program vám určitě rovněž nebude cizí. Hra, o kterou jevila a stále jeví zájem velká komunita, byla uvedena do předběžného přístupu na Steam v roce 2013. Opustila jej jako plnohodnotné dílo v roce 2015 a později se dostala také na konzole PS4 a Xbox One.

Vývojáři Squad, kteří mají oblíbený simulátor vlastních vesmírných programů na svědomí, oznámili na oficiálním blogu, že Take-Two Interactive divizi této hry odkoupilo. Slibují ale, že se pro komunitu hráčů nic nezmění. Zároveň připomínají, že stále sami zůstávají u vývoje a doručování dalších updatů Kerbal Space Program. Nyní však budou mít podporu velmi zkušeného vydavatele a distributora, jakým je právě Take-Two.

Podle dostupných informací měla společnost o hru zájem dlouhodobě. Až nyní došlo k uzavření obchodu a převzetí vývojářské divize. Aktuálně se vývoj soustředí na nové rozšíření Kerbal Space Program: Making History. To by mělo mít formu DLC dostupného zdarma pro všechny, kteří hru zakoupili do konce dubna 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama