TEAMGROUP na Computexu - ARGB paměti a SSD s vodním chlazením
Technologie Článek TEAMGROUP na Computexu - ARGB paměti a SSD s vodním chlazením

TEAMGROUP na Computexu - ARGB paměti a SSD s vodním chlazením

Jakub Osička

Jakub Osička

29. 5. 2019 11:19

Výrobce TEAMGROUP rozšiřuje řadu T-FORCE.

Reklama

TEAMGROUP, etablovaný výrobce nejen paměťových modulů uvádí na Computexu obrovskou škálu nových produktů. Prim samozřejmě opět hrají paměti Ram – tentokrát v duchu adresovatelného RGB podsvícení.

Hned první model, T-FORCE XTREEM ARGB zaujme specifickým hranatým designem a hlavně obrovskou podsvícenou zrcadlící plochou. Paměti poběží až na frekvencích 4.800 MHz DDR4.

Dalším zástupcem je naopak model, který designem vzpomíná na rytíře. Nové T-FORCE DARK Z nepřináší žádné RGB - tady dominuje majestátní design tenkého hliníkového chladiče.

Verze s adresovatelným RGB podsvícením se dočkaly i modely T-FORCE DELTA Z ARGB a XCALIBUR ARGB. I ty se objeví na Computexu.

Kromě toho TEAMGROUP uvádí i nové SSD disky. Tím nejzajímavějším je možná T-FORCE CARDEA LIQUID – vysokorychlostní m.2 PCIe SSD s vodním chlazením. Nabídne rychlosti až 3.400/3.000 MB/s.

Nechybí ale ani klasický 2,5“ formátový disk T-FORCE DELTA MAX RGB, opět se zajímavým zrcadlovým designem. Pokud prahnete spíše po externím úložišti, možná vás zaujme T-FORCE TREASURE – externí disk, kterému se rovněž nevyhlo podsvícení. Krom výše uvedeného výrobce představuje také nové flash disky, paměťové karty a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama