Získejte zdarma roztomilé DLC do The Sims 4
i Zdroj: Electronic Arts
Hry zdarma The Sims 4 Článek Získejte zdarma roztomilé DLC do The Sims 4

Získejte zdarma roztomilé DLC do The Sims 4

Monika Kočicová

Monika Kočicová

26. 11. 2023 11:00

Oblíbený simulátor života The Sims 4 má dostupné bezplatné rozšíření, které vás uhrane svou roztomilostí. Nabídka je časově omezená.

Reklama

The Sims 4 je možné hrát už téměř deset let, během kterých vzniklo mnoho dalších rozšíření a vylepšení. Ačkoliv základní hra je od loňského roku zdarma, tak balíčky se musejí dokupovat, a jejich cena někdy není zrovna nejlevnější. Proto potěší, že EA se nyní rozhodlo bezplatně rozdávat My First Pet Stuff.

The Sims 4 za desítky tisíc. Kolik stojí všechna DLC dohromady?
i Zdroj: Electronic Arts

The Sims 4 za desítky tisíc. Kolik stojí všechna DLC dohromady?

The Sims 4 je známá videohra simulující lidský život. Postava, kterou si vytvoříte může žít v baráčku či ve vile svých snů,…

7. 9. 2023 15:25

Název již napovídá, že se jedná o titul plný domácích mazlíčků. Pozor, nejedná se však o hlavní rozšíření se zvířaty, ve kterém se nachází psi, kočky a koně, ale o doplňkový balíček. Díky němu získáte drobnější savce, jako křečky, ježky a krysy. Zajímavostí je, že drobná stvoření jsou doslova výjimečná, protože se mohou vydat do vesmíru, nebo se z nich stanou geniální vědci, a dokonce mohou přivést Simíka do hrobu.

Rozšíření pak ještě přidává kosmetické prvky pro psy a kočky, ale to ocení až vlastníci stejně pojmenovaného DLC (The Sims 4: Cats & Dogs). 

The Sims 4: My First Pet Stuff je zcela zdarma ke stažení na webových stránkách Electronic Arts i ve službě Steam. Jedinečná nabídka platí až do úterý 9. ledna 2024. Poté budete muset zaplatit plnou cenu balíčku, která činí 9,99 eur, tedy zhruba 250 korun. A když už si budete přidávat bezplatné rozšíření do The Sims, nezapomeňte si vzít i balíček Šťastné a veselé. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama