TheJohny se ve Spartě přesouvá do nové pozice
Esport FIFA 22 (PS5) Článek TheJohny se ve Spartě přesouvá do nové pozice

TheJohny se ve Spartě přesouvá do nové pozice

Jarmil Černý

Jarmil Černý

1. 10. 2021 11:26

TheJohny se v rámci AC Sparta esports přesouvá na novou pozici.

Reklama

Nové smlouvy ve Spartě, přesněji v její esportové divizi, se nedávno dočkal nejznámější český hráč a streamer Jan "Emerickson" Krupička. Nyní svoje působení ve Spartě prodloužil také Jan "TheJohny" Hradil, který se k týmu připojil v prosinci roku 2018.

TheJohny bude nově zastávat pozici tvůrce obsahu, ze které by měl fanouškům přibližovat dění nejen v esportovém, ale také v hlavním týmu Sparty. „Pozici content creatora je pro mě hodně zajímavá a rozhodl jsem se jí dát přednost před pozicí klasického esport hráče. Hlavním důvodem je, že budu moci ukázat dění za oponou nejen esport týmu, ale také hlavního týmu Sparty. Už teď pro vás se Spartou připravujeme zajímavá videa a aktivity. Víkendové ligy a zajímavých turnajů se budu v dresu Sparty nadále účastnit, ale už to pro mě nebude hlavní náplní v rámci mojí pozice ve Spartě,“ upřesňuje náplň svojí nové práce TheJohny v oficiálním oznámení na instagramu AC Sparta esports.

Hlavními tahouny Sparty v kompetitivním prostředí tak nově budou pouze Emerickson a Caster. Složení týmu ze dvou hráčů může být reakcí také na nově zveřejněný formát oficiálních EA turnajů, který se letos rozroste o formát "dva na dva" a to výhradně na konzoli Playstation 5.

„Johnymu jsme nabídli jak prodloužení stávající smlouvy esport hráče, tak i nově pozici content creatora s tím, že necháme rozhodnutí plně na Johnym. Vnímáme to pro Johnyho jako krok vpřed, protože se jedná po vzoru zahraničních klubů o prvního placeného content creatora/influencera v našem klubu. Johny i nadále bude plnit povinnosti v rámci našeho esport týmu, ale v trochu pozměněné formě a zároveň bude zapojen i do aktivit u hlavního týmu Sparty. Věříme, že se nám společně podaří nastavit tuto pozici tak, že fanouškům přineseme speciální obsah a lépe jim tak přiblížíme Spartu jako takovou," přiblížil Johnyho novou pozici také manažer AC Sparta esports Pavel Kubát.

Nabízí se tak řada zajímavého obsahu s Johnym, který by mohla Sparta v blízké době představit. Už delší dobu vyhlíží fanoušci například spolupráci esport hráčů s hráči A týmu a nyní se zdá, že jsou vysněné kombinaci zase o něco blíže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama