tip-jak-ziskat-skiny-do-cs-go
Zajímavosti CS:GO Článek [TIP] Jak získat skiny do CS:GO?

[TIP] Jak získat skiny do CS:GO?

Pavel Němec

Pavel Němec

11. 2. 2016 10:43

Každý CS:GO hráč by chtěl vlastnit co nejlepší skiny, pojďme si ukázat jak je to možné bez investice reálných peněz.

Reklama

V dnešním, řekněme poměrně netradičním článku na grunexu vám představíme několik možností, jak si přijít na skiny do hry CS:GO. Předpokládáme, že rady z tohoto článku využijí spíše hráči, kteří s hrou začínají. Představíme si čtyři stránky, kde můžete skiny získat, ale také ztratit!

[TIP] Jak získat skiny do CS:GO?

csgolounge.com

Tato stránka bude v komunitě asi nejznámější. Stránka vám nabídne možnost vytvořit si obchodní nabídku, která se přidá na zeď a poté jenom vyčkáváte jestli se vám někdo ozve. Rovnou můžete nastavit co za své skiny chcete. Pokud budete ochotni investovat reálné peníze, nastavíte položku "REAL MONEY". Pokud ovšem skin hledáte, není nic jednoduššího, než si projít již vystavěné obchodní nabídky a najít tu nejlepší. Ovšem lounge nenabízí pouze tuto možnost (obchodování), ale i možnost sázení. Stránka automaticky přidává zápasy profesionálních CS:GO týmů, a je jen na Vás na který si vsadíte. Sázet lze pouze skiny, které si přepošlete pomocí botů, kteří jsou většinu času dost zaneprázdnění, proto se Vám může stát, že budete muset chvíli počkat než opravdu vsadit půjde.

[TIP] Jak získat skiny do CS:GO?

fanobet.com

Další ověřenou stránkou je Fanobet, jedná se o čistě sázecí stránku, která už je pro opravdové fajnšmekry. Pokud budete chtít sázet budete muset svoje CS:GO skiny odevzdat a podle jejich ceny se vám přičte příslušná částka na účet, poté už je to opět ve vaší režii. Fanobet oproti loungu nabízí možnost sázení například i na basketbalové nebo fotbalové týmy.

[TIP] Jak získat skiny do CS:GO?

csgodouble.com

Tato stránka je už hodně riskantní. Musíte vložit skiny, za které se Vám přičtou "coiny", které je poté nutné vsadit na určitou barvu. Každou chvíli se losuje náhodná barva a vašim úkolem je zahrát si na věštce a uhodnout barvu, která v následujích vteřinách bude vylosována. Můžete vsadit na červenou, černou či zelenou s tím, že zelená barva se objevuje velmi zřídka a pokud ji náhodou trefíte, čeká na vás parádní bonus! Pokud dokážete získat dostatek "coins", můžete si vybrat skin či nožíky, na které budete mít.

[TIP] Jak získat skiny do CS:GO?

csgofirewheel.com

Další "hazardní" hrou, kde můžete získat skiny, je csgofirewheel. Vašim úkolem je opět vložit skiny, za které se vám přičtou "coiny". Pak už je na vás, jaký počet mincí budete chtít vložit do roztočení kola. Poté, co si pečlivě promyslíte počet coinů, je jediný váš úkol kliknout na tlačítko "spin", které vám kolo roztočí. Padnout vám může násobek tří, dvou, ale také se může stát, že vám padne x0 či x0,5.

[TIP] Jak získat skiny do CS:GO?

Já vám přeji mnoho úspěchů a doufám, že se vám bude jen a jen dařit. Pokud se vám tento článek líbí a chtěli byste pokračování, napište nám to do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama