titan-konci
Esport CS:GO Článek Titan končí!

Titan končí!

Michael Douša

Michael Douša

15. 1. 2016 20:26

Původně singapurská organizace Titan končí veškeré e-sport aktivity!

Reklama

Titan končí!

Tuto informaci podal výkonný ředitel organizace Titan Damien Grust přes oficiální stránky týmu. 

Tým Titan se v esport vodách pohyboval od září 2013 a stal se alma mater nejednoho proslulého hráče ve spoustě her jako například Quake, SMITE, ale především DotA 2 a CS:GO.

Právě jejich nejspíš nejproslulejší CS:GO tým okolo Kévina "Ex6TenZ" Droolanse byl součástí herní organizace Titan od ledna 2014 kdy sestava bývalého VeryGames přešla pod Titan.

Nyní Titan ohlásil svůj konec z finančních důvodů. Dle oficiálního prohlášení:

"Sponzoři a partneři se kterými jsme chtěli podepsat smlouvu vycouvali, protože nechtěli mít nic společného s týmem, který byl nenávratně pošpiněn (v závislosti na kauzu "KQLY", více níže). Nejspíš nemusíme zmiňovat, náš rozpočet na rok 2015 zmizel v mlze ze dne na den. To znamená, že od dnešního dne Titan ruší veškeré operace a propouští všechny hráče i veškerý personál do této krásné esport divočiny. Náš CS:GO tým bude hrát i nadále a doufáme, že brzy najde organizaci, která si zaslouží jejich loajalitu a odhodlanost."

Zmiňovaným pošpiněním je VAC ban Hovika "KQLY" Tovmassiana za prokázané cheatování, který otřásl nejen finanční stránkou týmu, ale i celým esport světem. 

Bývalý Titan CS:GO tým složený z:

  • Kévin "Ex6TenZ" Droolans
  • Adil "ScreaM" Benrlitom
  • Cédric "RpK" Guipouy
  • Richard "shox" Papillon
  • Edouard "SmithZz" Dubordeaux

...je momenálně v Minsku na StarSeries XIV Finals, kde najdeme také týmy jako Fnatic, Team EnVyUS nebo Question Mark (ex-TSM).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama