top-5-co-vyslo-v-cervenci
Gaming Článek [TOP 5] Co vyšlo v červenci?

[TOP 5] Co vyšlo v červenci?

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 8. 2016 19:58

Přehled TOP 5 her, které si v dnes již minulém měsíci odbyly svou premiéru.

Reklama

[TOP 5] Co vyšlo v červenci?

Pokémon GO - [iOS, Android]

Za měsíc červenec jistě největší úspěch. Pojem "mezi hráči se nenajde asi nikdo, kdo by o tomhle fenoménu neslyšel" by byl ještě slabý, protože o téhle hře se mluví opravdu všude. Jenom u nás na Grunexu jsme téhle hře, která během pár dnů zaplavila celý svět věnovali celkem 3 články. Pokud hru přece jenom neznáte a nepříliš rádi chodíte ven, stáhněte si ji a situace se hned změní.

[TOP 5] Co vyšlo v červenci?

 

Arma 3 Apex - [PC - 29,99€]

I přesto, že jde pouze o DLC ke hře Arma 3, si tenhle balíček taky dokázal získat svoje příznivce. Užijte si nové bojiště na souostroví Tanoa v jižním Tichomoří, kde díky zdejším podmínkám získáte spoustu nových možností. DLC samozřejmě obnáší nové zbraně, vozidla a jiné vybavení.

[TOP 5] Co vyšlo v červenci?

 

Videoball - [PC, PS4 a Xbox One - 9,99€]

Pokud nejste zrovna sportovní typ, ale přesto byste některou sportovní hru rádi zkusili, pak je tu Videoball, sportovní hra kterou si oblíbí skutečně každý.

[TOP 5] Co vyšlo v červenci?

 

 Riptide GP: Renegade - [PC, PS4, Xbox One - 13,49€]

Pokud nevlastníte nabušený počítač a i přesto si rádi cokoliv zahrajete s kamarády, pak pro vás máme zajímavý tip. Jde o již třetí pokračování téhle série, která byla původně vytvořená pro mobilní telefony, nyní ovšem díky poměrně velkým úspěchům přichází i na PC a PS4. Ve hře si místo klasického závodění s auty nebo motorkami zajezdíte s vodními skútry.

[TOP 5] Co vyšlo v červenci?

 

I Am Setsuna - [PC, PS4 - 39,99€]

Tahle hra v klasickém japonském stylu si svou premiéru doma (v Japonsku) odbyla už v únoru, až nyní se ale dostala i k nám. Pokud máte rádi zimu, hra se vám bude líbit. Ale nenechte se zmást, nejde o žádné zimní sporty.Hra je o dívce jménem Setsuny, která se musí obětovat pro svou zemi. Tento titul slibuje nezapomenutelný příběh a opravdu zajímavé grafické zpracování.

[TOP 5] Co vyšlo v červenci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama